Emine Erdoğan: Kadına kalkan el iflah olmaz

Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı'nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadına yönelik şiddete dikakt çekti.

GİRİŞ 03.03.2015 17:06 GÜNCELLEME 05.03.2015 17:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesince 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sheraton Otel'de düzenlenen Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı'na, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek'in yanı sıra çok sayıda kadın milletvekili, bürokrat, sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

"KADINA KALKAN EL İFLAH OLMAZ"

Emine Erdoğan yaptığı konuşmada, "Kadına kalkan el iflah olmaz. Annesine, eşine, kız kardeşine, kızına şiddet uygulayan bir ruhun iflas ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Toplumumuzda güçlü bir erkeklik onurundan söz edilir. Şiddet en başta bu onura yakışmaz" dedi.

YORUMLAR 2
  • Yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    8 mart geliyor. evelki sene evelki aile bakanı ile. Kadınlar hakkını ve hattını bileceklerdi. Erkekler ise haddini bilecekti. Cunki bu ülke de pozitif ayrımcılıkla ortaya koyulan ve ailenin tamamen bitirildiği kanun ve bizam vardı.... Peki ne oldu. Fuhuş arttı, cinayet arttı, a baslandı, babasız çocuklar arttı, kanalizasyondan cenin toplanmaya baslandı, dun biri olurken cocuga ben senin baban degildim dedi. bugun bir kadın afedersiniz umimi helaya bebek biraktı. Hepsini haber7 de okuduk.
    Cevapla
  • emin08 9 yıl önce Şikayet Et
    Yüce ALLAH öyle emretmiyor.öyle birşey yok var olan ceza, ceza yoksa gerisi hikaye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!