Kaderimin Yazıldığı Gün yeni fragmanı yayında

Kaderimin yazıldığı gün 20.bölüm fragmanı STAR TV'de yayınlandı. Kaderimin yazıldığı gün 20.bölümde neler olacak?

Kaderimin Yazıldığı Gün yeni fragmanı yayında
Kaderimin Yazıldığı Gün yeni fragmanı yayında
GİRİŞ 10.03.2015 09:30 GÜNCELLEME 10.03.2015 09:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaderimin Yazıldığı Gün  Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi, geçtiğimiz hafta yine solukları kesti. Kaderimin yazıldığı gün 20.bölüm fragmanı Star TV'de yayında Kaderimin yazıldığı gün yeni bölüm fragmanı ve Kaderimin yazıldığı gün detayları haberimizde

Kaderimin Yazıldığı Gün 20. Bölüm fragmanı izlemek için tıklayın

Kaderimin Yazıldığı Gün 19. Bölüm izlemek için tıklayın

Kaderimin Yazıldığı Gün 19. Bölümde neler oldu?

Kahraman Elif’e evlenme teklif etmeyi planlıyor. Defne, Kıymet’ten, ne yapıp edip Elif’le Kahraman’ın arasını bozmasını ister. Aksi halde Yakup’la alakalı bildiklerini ailenin diğer üyelerine de anlatacaktır. Bu tehdit işe yarar. Kahraman, Elif’e bebekle alakalı gerçekleri anlatacağı sırada odaya giren Kıymet, Elif’i çağırır ve onu Kahraman’la aralarına mesafe koyması gerektiği, evli bir erkekle bu denli yakın olmasının herkes tarafından yanlış anlaşılabileceği konusunda uyarır ve evden taşınmasını ister. 

Kıymet’in söyledikleri Elif’i etkilemiştir. Kahraman mani olmaya çalışsa da Kıymet’in dediğini yapıp, ailesiyle birlikte Yörükhan’lara ait başka bir eve taşınır. Fakat bu durum, Kahraman’la Elif arasındaki bağı yıkmak bir yana güçlendirmiş gibi durmaktadır. 
Kahraman, Defne’yle konuşup ona boşanmak istediğini söyler ve bununla da kalmayıp, Elif’e ailesiyle birlikte kalabilecekleri yeni bir ev alır. Bütün bunlar olurken Şükran ve Yakup cephesinde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Şükran ve Yakup çiftinin evlilik yıldönümleridir. Fakat Şükran, kocasının kendisinden habersiz rezervasyon yaptırdığı restorana gittiğinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır. 

Kahraman’sa, Elif’e, bebekle alakalı gerçeği itiraf edip, evlilik teklif etmek niyetindedir. Fakat Defne elindeki son kozu henüz oynamamıştır.     

Kaderimin Yazıldığı Gün 18. Bölümde neler oldu?

Kahraman ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda kalbi duracak, doktor ve hemşirenin çabaları sonucu tekrar hayata dönecektir. Uzun süren bir ameliyattan sonra yoğun bakım odasına alınır. Bu esnada bütün aile bireyleri hastaneye gelmiş, telaş içerisinde Kahraman’dan bir haber beklemektedirler.

Ameliyattan sonra kritik süreci henüz atlatamayan Kahraman, bir süre daha gözetim altında tutulacaktır. Aile bireyleri sabaha kadar hastanede kalıp, ondan bir haber beklerler. Bu esnada Ziya, adamlarına Maksut’un izini sürmeleri talimatını verir. Kerem, olaya müdahale eder ve adamları Maksut’u buldukları anda sadece kendisine haber vermeleri konusunda uyarır. 

Kahraman’ın gözlerini açar açmaz söylediği ilk şey, Elif olacak, karısı veya bir başka aile yakını yerine Elif’le görüşmek isteyecektir. Defne bu mesajı iyi okur ve bitme noktasına gelen evliliğini kurtarmak adına plan yapmaya başlar. Bu konuda en büyük destekçisi şüphesiz annesi Neval olacaktır. 

Defne, annesi aracılığıyla, Kıymet’le alakalı eline büyük bir koz geçirir ve bu kozu evliliğini kurtarmak için Kıymet’e karşı kullanır. Aynı anlarda Kahraman da, ona karşı beslediği hisleri ve bebekle alakalı gerçekleri itiraf etmek için Elif’in karşısına çıkar.     

Kaderimin Yazıldığı Gün 17. Bölümde neler oldu? 

Defne’nin artık tek bir amacı var! Elif’ten kurtulmak. Sultan’ın Nazlı’yı da yanına alıp, evi terk etmesi Elif’i perişan eder. 

Defne ise, yıllar sonra ortaya çıkan annesi Neval hanımla kavgaya tutuşmuştur. Defne’nin tek bir amacı vardır, ne olursa olsun Elif’ten kurtulmak. Gözü dönmüş halde Maksut’u arar ve Elif’in yerini söyler. 

Bütün bu gelişmelerden habersiz olan Kahraman ise, Elif’i yemeğe götürür. Bu masum yemek Neval’in entrikası sayesinde, magazin medyasına yansır. Bu durum herkesi şaşkına çevirir. Yakup,  Ziya’yla tartışır. Maksut çıldırır ve intikam yemini eder, Defne’yse Kahraman’ın Elif’le ilişkisini ortaya çıkardığı için memnundur.  Defne’nin planı gayet açıktır. Elif gidecek, Kahraman kendisine kalacaktır.  Ancak sürpriz bir gelişme bütün planları altüst eder. Defne’nin bebeği düşürmek için kullandığı zehir şişesi Kıymet hanım sayesinde Kahraman’ın eline geçer. Ve Defne’den bir açıklama bekler. Defne’nin anlatacakları adeta kendi ölüm fermanını imzalamak gibidir…

Kaderimin Yazıldığı Gün 16. bölümünde neler oldu?

Sultan’ın Nazlı’yı da yanına alıp, evi terk etmesi Elif’i perişan eder. 
Defne ise, yıllar sonra ortaya çıkan annesi Neval hanımla kavgaya tutuşmuştur. Defne’nin tek bir amacı vardır, ne olursa olsun Elif’ten kurtulmak. Gözü dönmüş halde Maksut’u arar ve Elif’in yerini söyler. 

Bütün bu gelişmelerden habersiz olan Kahraman ise, Elif’i yemeğe götürür. Bu masum yemek Neval’in entrikası sayesinde, magazin medyasına yansır. Bu durum herkesi şaşkına çevirir. Yakup,  Ziya’yla tartışır. Maksut çıldırır ve intikam yemini eder, Defne’yse Kahraman’ın Elif’le ilişkisini ortaya çıkardığı için memnundur.  Defne’nin planı gayet açıktır. Elif gidecek, Kahraman kendisine kalacaktır. 

Ancak sürpriz bir gelişme bütün planları altüst eder. Defne’nin bebeği düşürmek için kullandığı zehir şişesi Kıymet hanım sayesinde Kahraman’ın eline geçer. Ve Defne’den bir açıklama bekler. Defne’nin anlatacakları adeta kendi ölüm fermanını imzalamak gibidir…

Özcan Deniz Kaderimin Yazıldığı Gün için rekor ücrete imza atmış!

Dizi sektörünün en fazla kazanan oyuncusu Özcan Deniz oldu. Kaderimin Yazıldığı Gün ile yeniden reyting listelerinin zirvesine yükselen Özcan Deniz'in bölüm başına 96 bin lira ücret aldığı belirtiliyor. Türkiye 'de televizyonlarda neredeyse en önemli unsur artık diziler haline geldi. Televizyonların en sağlam gelir kalemi diziler olunca da reyting getiren başrol isimlerinin bölüm başına aldıkları ücret Türkiye standartlarında bir hayli yüksel oluyor. Necati Şaşmaz'ın aldığı bölüm başı ücreti rekorunu geçtiğimiz senelerde Halit Ergenç kırmıştı. Ergenç bölüm başına aldığı 70 bin TL ücretle Türk televizyon tarihinin en çok kazanan oyuncusu olarak tarihe geçmişti.

Ancak bu rekor, Özcan Deniz tarafından alt üst edildi. Deniz, rol aldığı dizinin yapımcısı ile bölüm başı 96 bin TL'ye el sıkışarak Türk televizyon tarihinin en değerli dizi oyuncusu unvanının da sahibi oldu.

YORUMLAR 1
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    Defneye bayılıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"