Medcezir 63. bölümde şok gelişme Mira ve Yaman...

Medcezir son bölümü ile herkesi ekrana kilitleyen Medcezir 63. bölüm yayınlandı. İşte Medcezir son detaylar..

Medcezir 63. bölümde şok gelişme Mira ve Yaman...
Medcezir 63. bölümde şok gelişme Mira ve Yaman...
GİRİŞ 08.03.2015 09:32 GÜNCELLEME 08.03.2015 09:32

Medcezir 63. bölüm, birbirinden ilginç gelişmelere sahne oldu. Medcezir yeni bölümde Yaman’la karşı karşıya gelen Nevin ona Mira’yla ilgili son sözünü söyler. Detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...  Medcezir 63. bölüm Star TV'de yayınlandı. İşte Medcezir son detaylar..

Medcezir 63. bölüm izleyin

MEDCEZİR 63.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mira’nın Yaman’ın adını temize çıkarmak için suçunu polise itiraf etmesi, onu kurtarmak için hapse girmeyi göze alan Yaman’ı çaresiz bırakır. Sevdiği kadını kaybetme korkusuyla ona engel olmak için harekete geçer fakat Mira Nevin’le yaptığı konuşmanın etkisiyle son kararını çoktan vermiştir.

Selim, Yaman’ı eve geri getirmenin sevincini yaşarken daha büyük bir tehlike kapısını çalar. Bu sefer gelen davetsiz misafir Yaman ve Mira’nın içinde bulunduğu durumu da içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.

Yaman’a yaşattıklarından kendisini sorumlu tutan Mira içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmak için babasından yardım ister. Faruk’un teklif ettiği çözüm yolu Mira’nın hayatını tümüyle değiştirecektir.

Medcezir 63.bölüm fragmanı izlemek için tıklayın

Medcezir son bölüm izlemek için tıklayın

MEDCEZİR 62.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kenan hastanede yaşam savaşı verirken Faruk ve Sude, Mira’nın bu olayı hasarsız atlatması için ellerinden geleni yapmaya kararlıdır. Yaman’ı görmek isteyen Mira’nın önünde ailesi duvar olur.

Orkun, başından beri yönettiği oyunun son perdesinde iki sevgilinin bir araya gelişini sonsuza kadar engellemek için bir hamle daha yapar.

Yaman’ın Mira’yı korumak için verdiği zor karar Altınkoy’a geldiğinden beri inşaa ettiği hayatının yerle bir olması anlamına gelir.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı