AK Parti'den Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

AK Parti'den Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret
AK Parti'den Erzincan Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret
GİRİŞ 04.03.2015 14:47 GÜNCELLEME 04.03.2015 14:47

Ocak ayında yapılan genel kurulda görevi devralan Bulut, ziyarette, Cemiyet Başkanı Recep Demirci ve üyelerle, gündemine ilişkin konularda fikir alışverişinde bulundu.

İl başkanı seçilmesi dolayısıyla son bir ayda hareketli günler geçirdiklerini, iadei ziyaretlerin ilkini de gazeteciler cemiyetine yaptıklarını ifade eden Bulut, "AK Parti’ye 13 milletvekili aday adayı müracaatı oldu ve bu aday adaylarının tanıtımı yaptık. Temayül yoklamasını da sorunsuz gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de kamuoyu yoklamaları ve aday mülakatlarıyla çalışmalarımızı yaparak 7 Nisan’da da adaylarımızı belirlemiş olacağız. Biz de onlarla beraber çalışacağız” dedi.

Seçim sürecini tüm siyasi partilerle birlikte bayram havasında geçirmek istediklerini belirten Bulut, sonunda da güzel bir seçim olmasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Recep Demirci ise seçim sürecinin bütün partilere hayırlı olmasını dileyerek, "7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde tüm partilere başarılar diliyorum. Seçimlerin öncelikle ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den 'Eurofighter' çıkışı: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!