Bolu Valiliğine atanan Baruş, göreve başladı

İçişleri Bakanlığının Valiler Kararnamesi ile Bolu Valiliğine atanan Aydın Baruş, göreve başladı.

Bolu Valiliğine atanan Baruş, göreve başladı
Bolu Valiliğine atanan Baruş, göreve başladı
GİRİŞ 04.03.2015 16:28 GÜNCELLEME 04.03.2015 16:28

Valilik binası önünde yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve dernek temsilcileri tarafından karşılanan Baruş, gazetecilere yaptığı açıklamada, derin tarihi ve kültürü olan, eşsiz doğal güzelliklere sahip Bolu'nun ferdi olmaktan son derece mutluluk duyduğunu söyledi.

Hep birlikte Bolu'ya hizmet edeceklerini belirten Baruş, "Üzerimize verilen bu görev, sorumluluk ve emanetin ne kadar büyük olduğunun farkındayım. Bolu gibi güzel ilimizin valiliğini layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükumetimize şükranlarımı arz ediyorum" şeklinde konuştu.

Baruş, Bolu'da yaşayan tüm vatandaşları kucaklayıp, hayatlarında olumlu şeyler geliştirmenin gayreti içerisinde olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bolu'yu marka şehir haline getirmek için turizm ve sanayisiyle el ele çalışacağız. Milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtar ve basın mensubu arkadaşlarımla iletişim içerisinde olarak, Bolu'nun sorunlarını hep birlikte tartışıp ortak çözüm yolları bulmaya çalışacağız.

Bolu halkına yaraşır hizmetler vermek için gece gündüz demeden gayret edeceğiz. Halkımızın arasında biri olarak görevimizi ifa edeceğiz. Bize verilen emaneti, görev yaptığımız süre içerisinde layıkıyla taşımak için çalışacağız. Burada görev yapacağımız süre önemli değil, ne kadar süre verilirse o kadar bu görevi yerine getirmek için çaba sarf edeceğiz. İnşallah buradan ayrılırken de tüm Boluluların gönlünde hoş bir seda bırakacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi