Tekirdağ'dan kısa kısa

Ccedil;erkezköy Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ'dan kısa kısa
Tekirdağ'dan kısa kısa
GİRİŞ 04.03.2015 16:32 GÜNCELLEME 04.03.2015 16:32

Fatih Mahallesi ve Kızılpınar Mahallesi'nde tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, Fatih Mahallesi, Kalemci Sokak ile Çağ Sokak’ın kesiştiği noktada bin 75 metrekare demirli beton yol, 97 metrekare beton kaldırım ve 229 metre bordür çalışması yaptıklarını ifade etti.

Kızılpınar Mahallesi'ndeki çalışmalar hakkında da bilgi veren Akay, şunları kaydetti:

"Tüvenan malzemesi dökülerek çamurdan kurtarılan Eren Caddesi, Çeliker Caddesi, Gülhan Sokak, Gelir Sokak, Yeni Cami Sokak ve Halit Er Sokak’ta incelemelerde bulundum. Bu ayda asfaltlama çalışması yapamayacağımız için öncelikle çamuru kazıdık ve bu cadde ve sokaklara tüvenen malzemesi serdik. Şu anda yaptığımız işlem sorunu geçici olarak çözmek ve yaz aylarına kadar ertelemektir. İnşallah tüvenan dökülen cadde ve sokaklarımızı yaz aylarında asfalt kaplayacağız."

Ödüllü halkoyunları ekibi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat'a ziyaret

Tekirdağ Kulüpler Arası Halk Oyunları yarışmasında dereceye giren Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halkoyunları Ekipleri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret etti.

Belediye ek hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, halkoyuncularlarla bir süre görüşen Eşkinat, elde edilen başarıdan dolayı çok memnun olduğunu ifade etti.

Tekirdağ'ın kültür ve sanat alanında, Türkiye'nin önemli kentlerinden biri olması adına çalıştıklarını belirten Eşkinat, "Bu tür başarılar Tekirdağ için gurur verici. Süleymanpaşa Belediyesi olarak her zaman kültür ve sanat faaliyetlerini destekleyeceğiz" dedi.

Elde ettikleri başarı sonucu Marmara Bölgesi folklor Yarışması'na katılmaya hak kazanan folklor ekiplerinin üyeleri de Eşkinat'a ileriki yarışmalarda da başarılar elde edeceklerinin sözünü verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu