MÜSİAD'dan Vali Öz'e ziyaret

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şube Başkanlığına seçilen Aydın Birincioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti.

MÜSİAD'dan Vali Öz'e ziyaret
MÜSİAD'dan Vali Öz'e ziyaret
GİRİŞ 05.03.2015 17:53 GÜNCELLEME 05.03.2015 17:53

Ziyarette konuşan Öz, MÜSİAD'ın ülkenin ve ilin kalkınması için çalışmalar yapan önemli sivil toplum platformu olduğunu söyledi.

Öz, MÜSİAD'ın önemine vurgu yaparak, “MÜSİAD, Türk iş dünyasının kendi iç gelişimi ve dışa açılması için de önemli bir sivil toplum platformudur. Trabzon’da da güçlü bir teşkilat yapısı var. Üyelerin işle ilgili temel beklentileri, ihtiyaçlarının değerlendirildiği bu platformlar şehrimizin ve bölgemizin ekonomisine, gelişmesine de önemli katkılar sağlıyor" diye konuştu.

MÜSİAD'ın Türkiye'de ve uluslararası arenada güçlendiğini belirten Öz, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu tür yapılanmaları çok önemli buluyoruz. Hem üyelerin iş hacminin geliştirilmesi, değerlendirilmesi, tecrübe paylaşımı, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ortak hareket etme hem de ilimizin ve bölgemizin sorunlarına sahip çıkma ve ortak hedefe yürütme açısından önemlidir. Hep birlikte Trabzon’un ve bölgenin kalkınması için çalışacağız. Kongre sonrası oluşan yeni yönetime teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Aydın Birincioğlu da çalışmalar hakkında Vali Öz’e bilgi verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...