Terme'de kadın girişimcilere mikro kredi desteği

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Salıpazarı Mikrokredi Şube Müdürlüğü tarafından Terme Belediyesinde düzenlenen program ile Kadın Girişimcilere kredi desteğinde bulunuldu.

Terme'de kadın girişimcilere mikro kredi desteği
Terme'de kadın girişimcilere mikro kredi desteği
GİRİŞ 05.03.2015 17:54 GÜNCELLEME 05.03.2015 17:54

Terme ilçesinde ikamet eden Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) üyesi 19 kadın girişimci, düzenlenen program ile mikro kredi çeklerini Belediye Başkanı Şenol Kul’un elinden aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “Bir aile hayatında hanımlarımızın ne kadar önemli yerinin olduğunu hepimiz biliyoruz. Ailede, erkeğin üstlenmiş olduğu aile ekonomisini yürütme, aile ekonomisini en iyi seviyeye getirme çabasında, hanımlarımıza da önemli görevler düşmektedir. Bu anlamda hep birlikte kredi dağıtımını yapacağımız mikro kredi uygulaması çok önemli yer tutmaktadır. Diliyorum ki emeğinizin hakkını fazlasıyla alırsınız" diye konuştu.

Düzenlenen programa Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Türkiye Grameen Mikro Finans Programı Samsun Bölge Direktörü Yasin Kandemir, Galip Öztürk Salıpazarı Mikrofinans Şube Müdürü Nuray Erensoy ve Şube Müdür Yardımcısı Emin Kahramanoğlu ve Salıpazarı Şubesine bağlı Termeli 40 kadın girişimci katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti