Enerji İsrafına Son Projesi Yarışması

"Enerji İsrafına Son Projesi" kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi

Enerji İsrafına Son Projesi Yarışması
Enerji İsrafına Son Projesi Yarışması
GİRİŞ 05.03.2015 18:03 GÜNCELLEME 05.03.2015 18:03

Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'nin (EDAŞ) "Enerji İsrafına Son Projesi" kapsamında Alanya ilçesinde düzenlediği "enerji tasarrufu" konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında (ALTSO) düzenlenen ödül törenine, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İlçe Koordinatörü Hüseyin Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Akdeniz EDAŞ Alanya Bölge Koordinatörü Ahmet Said Akboğa katıldı.

Törende konuşan Ahmet Said Akboğa, proje kapsamında konferanslar, seminerler ve yarışmalar düzenlediklerini söyledi. Akdeniz EDAŞ olarak kazanılan her paranın ülkenin daha iyi yerlere gelmesi için harcandığını vurgulayan Akboğa, şöyle konuştu:

"Enerji Bakanlığı'nın verilerine göre her yıl 4 milyar lira civarında bir enerji, bilinçsiz kullanım nedeniyle heba ediliyor ve ülke ekonomisini zarara uğratıyor. Bu para hepimizin cebinden çıkıyor. Bu projeyi yaparken en önemli önceliğimiz ülke ekonomisini ve tüketicilerimizin bütçesine katkı sağlamaktı. Geldiğimiz noktada önemli adımlar attığımızı ve projenin başarıya ulaştığını görüyorum."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise proje kapsamında öğrencilerde farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını ifade ederek, dereceye giren öğrencileri kutladı.

Konuşmaların ardından, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler