Karabük Belediyesinden kısa kısa

Karabük Belediyesi tarafından ıslah edilen Halim Deresi'ndeki kanalizasyon çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Karabük Belediyesinden kısa kısa
Karabük Belediyesinden kısa kısa
GİRİŞ 06.03.2015 12:52 GÜNCELLEME 06.03.2015 12:52

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yaptığı açıklamada, dere üzerinde yapılan çalışmaların, 50 yıllık ihtiyaca cevap vereceğini söyledi.

Karabük'ün sorunları için belli bir yol haritasıyla hareket ettiklerini vurgulayan Vergili, "Bu ay sonunda dere üzerindeki kanalizasyon çalışması sona erecek. Havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışması başlayacak. Belediye olarak Karabük’ün tüm altyapı ve üst yapı çalışmalarını tekrar gözden geçirerek, eksiklikleri imkanlar ölçüsünde en kısa zamanda tamamlamaya çalışıyoruz. Halkımız için yapılan hizmet bizim asli görevimizdir" diye konuştu.

Karabük'te yağmur suyu drenaj hatları temizleniyor

Karabük Belediyesi tarafından kentte bulunan yağmur suyu drenaj hatları temizleniyor.

Belediyeden yapılan açıklamada, tüm ızgara rögarlarının temizlendiği ve olası yaşanacak sorunlara karşı tedbirlerin alındığı belirtildi.

Olası yaşanabilecek sel ve su taşkınlarına karşı önlemlerin alındığı kaydedilen açıklamada, "Öncelikle yağışlı havalarda yollarda biriken sel sularının tahliyesini sağlayan yağmur suyu kanallarında biriken pislikleri, gazelleri ve çamurları temizliyor. Mazgalların bakımı yapılıyor. Kırık mazgalları da değiştiriliyor ve kanallarda bulunan toprak ve çöpler çıkarılıyor" ifadesi kullanıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…