Havalimanı personeline ilk yardım eğitimi

Adana Havalimanı personeline Türk Kızılayı ile iş birliğinde düzenlenen program kapsamında ilk yardım eğitimi verildi

Havalimanı personeline ilk yardım eğitimi
Havalimanı personeline ilk yardım eğitimi
GİRİŞ 06.03.2015 14:29 GÜNCELLEME 06.03.2015 14:29

Türk Kızılayı ile yapılan iş birliği çerçevesinde ilk yardım eğitimi alan Adana Havalimanı personeline düzenlenen törenle sertifika verildi.

Havalimanının konferans salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Adana Havalimanı Başmüdürü Ahmet Bülbül, görev yaptığı her yerde Türk Kızılayı ile iş birliği yaptıklarını belirtti. Gerçekleştirdikleri program kapsamında havalimanında çalışan 65 personelin ilk yardım eğitimi aldığını anlatan Bülbül, ilk yardımın önemine değindi.

Sadece çalışanların değil toplumun her ferdinin ilk yardımı bilmesi gerektiğini vurgulayan Bülbül, "Başımıza ne zaman ne geleceğini bilemeyiz sadece hazırlıklı olmalıyız. Personelimiz aldığı bu eğitimle bir yolcumuzun çocuğunu boğulmaktan kurtarmıştır. Bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bize anında göstermiştir. En yakın zamanda geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı kampanyamızı da gerçekleştireceğiz'' ifadesini kullandı.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise tüm kurum, kuruluş ve vatandaşların ilk yardım eğitimi alması gerektiğini belirterek ''İlk yardım eğitimi alarak hem Kızılay'a destek oluyorsunuz hem de fakir fukaranın evine aş, kaşığına katık oluyorsunuz. İnşallah zorunda kalmazsınız ama aldığınız bu eğitim ile insan yaşamına katkınız olacaktır" açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından eğitimi başarıyla tamamlayan 65 personele sertifika verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı