Bursa'da uyuşturucu operasyonları

Polisin düzenlediği iki operasyonda 2 kilo 100 gram metamfetamin bulundu

Bursa'da uyuşturucu operasyonları
Bursa'da uyuşturucu operasyonları
GİRİŞ 06.03.2015 14:34 GÜNCELLEME 06.03.2015 14:34

Bursa'da, polis tarafından düzenlenen iki operasyonda 2 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirildi. Olaylarla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Muzaffer C'nin (62) satmak amacıyla İstanbul'dan Bursa'ya metamfetamin getireceği bilgisine ulaştı.

Ekipler, Muzaffer C'nin İstanbul'dan otobüsle gelirken Orhangazi ilçesinde inip yakalanmamak için başka bir araca bineceğini de öğrendi.

İlçede bekleyen ekipler, otobüsten inen zanlıyı yakaladı. Bu kişinin üzerinde yapılan aramada, bedenine bezle sararak sakladığı 2 kilogram metamfetamin bulundu.

Uyuşturucuyu elektrikli süpürgeyle topladılar

Enver İ. (51) ve oğlu Oğuz İ'nin (25) metamfetamin satmak için müşteri aradığı bilgisini edinen ekipler, bu kişileri takibe aldı.

Şüphelilerin bulunduğu otomobilin plakasını tespit eden ekipler, Bursa-Ankara karayolunun Kestel ilçesi mevkisinde onları durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına uymayan zanlılar, kısa süreli kovalamaca sonrası yakalandı.

Zanlıların, polisten kaçarken yanlarında bulunan yaklaşık 500 gram metamfetaminin bir kısmını otomobilin camından döktüğü anlaşıldı. Ekipler, elektrik süpürgesi kullanarak aracın içinden 100 gram metamfetamin topladı.

Gözaltına alınan Muzaffer C. ile Enver ve Oğuz İ, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması