SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul'a ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sakarya Şubesi Başkanı Salih Kaya, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul'a ziyaret
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul'a ziyaret
GİRİŞ 06.03.2015 15:51 GÜNCELLEME 06.03.2015 15:51

Kaya, burada yaptığı konuşmada, ilimi ve bilim alanında kaliteli bir gençliğin yetişmesi için çalıştıklarını belirterek, "Yetişmelerine katkı sağlamaktan mutluluk duyduğumuz gençlerin Batı medeniyetlerine, Türkiye'ye ve İslam alemine yön veren bir nesil olması yolunda çalışacağız" diye konuştu.

Kösemusul da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

"Biz il olarak yeni Türkiye'nin gelişen Sakarya'sıyız. Yeni Türkiye ile bambaşka bir vizyona sahip olacağız. Bu süreçte gençlerin dünyaya bakışları, olayları muhakeme edebilme yetileri, öngörüleri, kültürümüze, inancımıza hakim olmalarıyla ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bizim üreten, icat çıkaran, sorgulayan, girişimci yeni bir nesle ihtiyacımız var ve sizleri ve gayretlerinizi görünce, bu beklentileri karşılayacak bir gençlik yetiştiğini görüyorum. Türkiye Gençlik Vakfı'nın da bu minvalde çalışmalarını desteklemekten memnuniyet duyacağız. Manevi duygu felsefesinde çıktığınız bu yolda başarılar dilerim. Gönül işleri bereketiyle gelir, bereketiniz bol olsun."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü