Rize İl Genel Meclisi Toplantısı

Rize İl Genel Meclisi tarafından Mikrofinans Rize Şubesine üye kadınlara kredi dağıtımı yapıldığı bildirildi.

Rize İl Genel Meclisi Toplantısı
Rize İl Genel Meclisi Toplantısı
GİRİŞ 06.03.2015 15:58 GÜNCELLEME 06.03.2015 15:58

İl Genel Meclisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, mart ayı son meclis toplantısının Mehmet Kazancı başkanlığında yapıldığı, toplantıya İl Genel Meclisi üyelerinin yanı sıra Mikrofinans Rize Şube Müdürü Emel Kuk ve üye kadıların katıldığı ifade edildi.

Açıklamada, İl Özel İdaresi bütçesinden ödenek verilerek desteklenen Mikrofinans Rize Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde kadın üyelere kredi dağıtımı yapıldığı vurgulanarak, Kazancı'nın şu ifadelere yer verildi:

"Özellikle son dönemde ülke gündeminden düşmeyen kadına yönelik şiddet olayları hepimizi üzmektedir. Kadınların, şiddet olaylarına maruz kalmalarıyla değil böylesine güzel organizasyonlarla, azimleriyle ve başarı hikayeleriyle ülke gündeminde yer almalarını diliyoruz. Bu yönde ilimizdeki bayanlara hizmet veren Mikrofinans Rize Şubesi yetkililerine teşekkür ediyor, kredi alan üyelere de çalışmalarında başarılar diliyorum. İl Genel Meclisi olarak maddi ve manevi her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat