8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bağcılar Belediyesi'nce, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle engelli ve engelli yakını kadınların katılımıyla 14 bin sümbül dağıtıldı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü
8 Mart Dünya Kadınlar Günü
GİRİŞ 06.03.2015 19:07 GÜNCELLEME 06.03.2015 19:07

Bağcılar Belediyesi'nce, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle engelli ve engelli yakını kadınların katılımıyla 14 bin sümbül dağıtıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Engelliler Sarayı'nda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında engelli şairler ile engelli müzik korosunca program gerçekleştirildi.

Programda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, kadınların, eş ve anne olmasının ötesinde milli mücadele yıllarında cephede savaştığını aktardı.

Kadınların ülkenin kalkınmasında da büyük rol oynadığını hatırlatan Çağırıcı, "Mutlu yuva, huzurlu toplum etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi'ni kadınların hizmetine sunduk. Yaptığımız hizmetlerle her zaman kadınların yanında olmaya çalışıyoruz. Kadınlarımız ve engellilerimiz sosyal yaşamda olmadığından onların varlıklarından haberdar olamadık. Fakat bugün itibariyle Bağcılar dahil ülkemizin her tarafında sosyal yaşama katılmayan hiçbir engelli yok" ifadelerini kullandı.

Eğlence programının yanı sıra belediye tarafından engelli ve engelli yakını kadınların katılımıyla 14 bin sümbül dağıtıldı. İlçe genelinde 12 noktada yapılan dağıtıma vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı