'Tulum'lu kahvaltıya siyasilerden büyük ilgi!

Bahçelievler Rizeliler Derneği, dernek merkezinde Ak Parti’li Siyasileri kahvaltıda ağırladı. Tulum dinletisi kahvaltıya renk kattı.

'Tulum'lu kahvaltıya siyasilerden büyük ilgi!
'Tulum'lu kahvaltıya siyasilerden büyük ilgi!
GİRİŞ 11.03.2015 11:12 GÜNCELLEME 11.03.2015 12:13

Kurulduğu günden beri yapmış olduğu faaliyetlerle adını sıkça duyuran ve Bahçelievler başta olmak üzere İstanbul’un en aktif yöre derneklerinden biri olan Bahçelievler Rizeliler Derneği kahvaltısına Ak Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Ak Parti Bahçelievler ilçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu gibi önemli isimler katıldı.

Kahvaltıda davetlilere kendi elleriyle Muhlama yapan Bahçelievler Rizeliler Dernek Başkanı Mehmet Mercan, öncelikle sözü  AK Parti İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu’na bıraktı. Türkoğlu, konuşmasında  “ Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketinin ve hemşerilerinin derneğinde olmaktan, bizleri burada ağırlayan dernek başkanımıza kendi elleri ile hazırladığı yöresel lezzetlerden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Bağrımızdan çıkardığımız Başbakanımız ‘a söz verdiğimiz gibi haziran’daki genel seçimlerimizde Ak Parti Bahçelievler Teşkilatı olarak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak için çalışıyoruz. Ak Parti varsa herkes için var. Bu bağlamda bizleri yanız bırakmayan Değerli Bölge sorumlu Milletvekilimiz Feyzullah Kıyıklık’a ve Belediye Başkanımız Osman Develioğlu’na teşekkür ediyorum. Dünya Kadınlar gününün bir güne sığdırılmaması gerektiğine aksine her gün gerekli değeri ve önemi vermek gerekir. 8 Mart kadınlar gününü kutluyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ise,”Bizleri ağırlayan Başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum, ayrıca bu güne özel Başkanımızın bizzat kendi elinden yapmış olduğu Muhlamayı yedik ALLAH bir daha nasip etsin, derneğimizin daha güzel faaliyetler yapmayı nasip etsin. Dünya Kadınlar günü için; Yılda bir gün birini anmak ona değer vermek değildir. Kadın; iyi bir Ana, iyi bir Eş, Arkadaştır toplumun ferdidir. Yılda bir gün değil her gün değer vermeliyiz hatırlamalıyız”.dedi

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, “Rizeliler derneği bizler sık sık ağırlamıştır ve yöresel sevgilerini ikramlarında buluşturmuşlardır. Burası bizim yuvamız gibi gördüğümüz derneklerinden biridir her zaman buraya rahat bir şekilde gedik gelmeye de devam edeceğiz.  Dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum.  Hepimizin ortak hedefi var dünyada yaşayan bütün insanın daha iyi bir geleceği çocuklarımıza sunabilmek. O günlerden bir tanesi de Önünüzde ki haziran seçimleridir. Çocuklarımıza iyi bir gelecek sunmak için iyi bir kararı ortaya koyacağız. Her şeyden önce Kadınlar günümüz Kutlu olsun Biz Kadınlar Günü 1 Gün Olarak Düşünmüyoruz. 365 günümüzün 365 günü kadınlar günüdür. Kadın ve Erkek birbirinin zıttı değil tamamlayıcısıdır. Bu çerçevede hassedilmiş bir gün var bunu biraz daha hassasiyeti biraz daha üst düzeye çıkarma olarak kabul ediyorum ama özellikle söylüyorum Her gün kadınlar günü”.dedi

Bahçelievler Rizeliler Dernek Başkanı Mehmet Mercan, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmasında, “Bugün bizlerin kahvaltımıza katılan Ak Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’a, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu‘na, Ak Parti Bahçelievler ilçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu’na Bahçelievler Karadenizliler Platform Başkanı,Belediye Meclis Üyesi Ahmet Hocaoğlu’na, Bahçelievler İmar Müdürü Metin Kefelioğlu’na, Belediye Meclis Üyeleri, İçe Yönetim Kurulu üyelerine Radyo 7 ve Haber 7 Ailesine ‘den çok teşekkür ediyorum.” Bizler İstanbul gibi metropol şehirde hemşerilerimizi birlik beraberlik vurgusu ile bir araya getirip değerlerimizi yaşatmak için çabalıyoruz. Bu kahvaltıların amacı hemşerilerimizle birlikte ilçemizde bulunan Mülk ve idari amirleri, siyasi büyükleri buluşturmak, kaynaştırmak ve tanıştırmaktır. Dernek olarak üyelerimize kültürel etkinliklerimizi yaşatma adına horon kursu etkinliği yapıyoruz. Gelecek nesillere bu mirasımızı aktarmak için çabalıyoruz ve çabalamaya devam edeceğiz. Bizler sivil toplum kuruluşları olarak öncelikle memleketimize ve ülkemize yararlı her projenler geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz ve bu tarz toplantıları daha sıklıkla yapıp değerli siyasi büyüklerimizle fikir alışverişinde bulunacağız.”dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı