Baraj yapımı nedeniyle 4 ayrı mezarlık taşınacak

Denizli'de yapımına başlanan Sami Soydan Sandalcık Barajı'nın havzasında kalan mezarlıkların kamulaştırılacağı belirtildi.

Baraj yapımı nedeniyle 4 ayrı mezarlık taşınacak
Baraj yapımı nedeniyle 4 ayrı mezarlık taşınacak
GİRİŞ 14.03.2015 21:06 GÜNCELLEME 14.03.2015 21:06

Mahalle muhtarlığına gönderilen yazıda mezarlarını kaldırmak isteyenlerin Acıpayam Mal Müdürlüğü'ne başvurması istendi. 

Dalaman Çayı üzerinde yapılacak Sami Soydan Sandalcık Barajı havzasında bulunan Suçatı, Karaismailler, Yolçatı ve Sandalcık mahallelerinde kamulaştırma çalışmaları sürüyor. Bu kapsamında Suçatı Mahallesi'nde bulunan dört mezarlık alanı için kamulaştırma kararı alındı.

Acıpayam Mal Müdürlüğü, Suçatı Mahallesi Muhtarlığı'na yazı göndererek cami yanındaki 2, Geriz Bölgesi'nde ise 2 mezarlık alanının kamulaştırılacağını bildirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait dört mezarlıkta yakınları bulunan mezar sahiplerinin kabirlerini başka yere naklettirmek istemeleri durumunda 30 gün içinde Suçatı Muhtarlığı'na başvurmaları gerektiği belirtildi. 

Mezarlarını kaldırmak isteyen vatandaşların 30 Mart'a kadar başvuru yapması gerektiğini söyleyen Suçatı Muhtarı Erol Yaktın, mahalle sakinleri kamulaştırma kararı yüzünden sıkıntı yaşadıklarını, mahallede bir kişinin ölmesi halinde nereye defnedeceklerini bilmediklerini söyledi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi