Kaymakamlığa pompalı tüfekle girdi

Samsun’un Bafra ilçesinde pompalı tüfekle kaymakamlık binasına giren bir şahıs, korku dolu dakikalar yaşattı.

Kaymakamlığa pompalı tüfekle girdi
Kaymakamlığa pompalı tüfekle girdi
GİRİŞ 18.03.2015 15:26 GÜNCELLEME 18.03.2015 15:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nüfus Müdürlüğü’nde tüfeği görevli memura doğrultarak nüfus kaydı isteyen saldırgan, görevliler tarafından etkisiz hale getirildi.

Paltosunun altına koyduğu pompalı tüfekle kaymakamlık binasına gelerek X-Ray cihazından sorunsuzca geçen S.İ. (29), birinci katta bulunan Nüfus Müdürlüğü’ne gelerek bir tanıdığı için nüfus kaydı istedi. Görevli memurun bu şekilde nüfus kaydı veremeyeceğini söylemesi üzerine sinirlenen S.İ., yanında getirdiği pompalı tüfeği görevli memura doğrultarak nüfus kaydını vermesini istedi.

Yakınında bulunan nüfus memurları, S.İ.’nin üzerine atılarak şahsı etkisiz hale getirdi. Olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olay sonrası kaymakamlık binası girişinde güvenlik tedbirleri artırılarak, binaya girenler didik didik aranmaya başlandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • malcolmx 9 yıl önce Şikayet Et
    karadenizde insanlar (orada bulunduğumdan dolayı söylüyorum) milliyetçi gördüğünden dolayı bunların üzerleri hiç bir şekilde aranmıyor hırsızı da delisi de katili de elinin kolunu sallayarak kamu kuruluşlarına giriyorlar. burada terör olayı olmaz diyip hiç bakmıyorlar incelemiyorlar ama doğuda adamlara kök söktürüyorlar bingölden tunceliye giderken 4 kontrol noktasında herkes araçlarda indirilip didik didik aranıyor. "demek ki bu ülkede kürt sorunu varmış, yok değil değilmiş"....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi