Özgecan’ın öldürüldüğü minibüs satıldı

Özgecan’ın öldürüldüğü minibüs Hatay’da ortaya çıktı. Piyasa değeri 23 bin TL olan minibüs 17 bin TL’ye satıldı ve plakası değiştirildi.

Özgecan’ın öldürüldüğü minibüs satıldı
Özgecan’ın öldürüldüğü minibüs satıldı
GİRİŞ 19.03.2015 09:56 GÜNCELLEME 19.03.2015 14:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın Tarsus’ta minibüs şoförü Ahmet Suphi A. tarafından vahşice öldürülüp yakılmasının ardından, olayda kullanılan minibüs Hatay’da ortaya çıktı.

Olay sonrasında sahibi tarafından saklanan minibüs, kısa süre önce plakası değiştirilip Mersin’de bir oto galeriye bırakıldı.

Piyasa değerinin 23 bin TL civarında olduğu belirtilen minibüsün 17 bin TL’ye burada satıldığı öğrenildi.

Aracı satın alan yeni sahibinin, Hatay’da üniversite ile şehir merkezi arasında çalışan ÖZ-AT dolmuş hattında kullanmak üzere plaka değişikliği başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Vahşetin yaşandığı minibüsü sanayi sitesinde bir tamirciye bırakıp bakımını yaptıran yeni sahibi S.K., “Özgecan cinayetinde kullanılan araç olduğunu bilmiyordum.

Belki kısa süre içinde satar kurtulurum” dedi. Özgecan’ın katledilmesiyle ilgili izler de hâlâ araçta duruyor. Özgecan’nın boğuşma sırasında kafasını çarptığı ve kırılan koltuk tamir edilmemiş.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 8
  • Huseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Minibüsün tekerlekleride suçludur hadi gidip tekerlekleri yazalım
    Cevapla
  • safa 9 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bulalım o münibüsü yakalım parçalayalım içimiz soğusun
    Cevapla
  • Mavracı 9 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da ifşa edince ne oluyor? Sanki minibüs de suç ortağıymış gibi haber yapan zihniyeti tebrik ediyorum. Katil bıçak, vahşi silah, zalim sopa gibi haberleri de bekliyoruz sizden...
    Cevapla
  • mert 9 yıl önce Şikayet Et
    lütfen o aracı zengin bir iş adamı alsın...kılına dokunmadan kadına şiddet müzesi kurulup orada sergilensin...şiddet yanlısı erkeklere ibretlik olsun
    Cevapla
  • Habere Bak 9 yıl önce Şikayet Et
    Arabanın günahı ne? Onu alan esnafın günahı ne? Cinayet işlemesine o panelvan mı azmettirmiş? O zaman Mercedes ticari araçların ceosunu yakalamak için kırmızı bülten çıkarın, yakalansın cezasını çeksin. saçmalığın bir haysiyeti var yahu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil