O minibüs bir kez daha satıldı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde Özgecan Aslan'ın öldürüldüğü minibüsü satın alan Hataylı Aziz Karakuş, olayı öğrendikten sonra aracı sattı.

O minibüs bir kez daha satıldı
O minibüs bir kez daha satıldı
GİRİŞ 19.03.2015 19:01 GÜNCELLEME 19.03.2015 19:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hatay'daki ÖZ-AT Kooperatifi Başkanı Mehmet Suphi Yılmaz da minibüsü satın alıp 'ibret anıtı' olarak sergilemeyi düşündüklerini söyledi.

Tarsus İlçesi'nde minibüs şoförü Ahmet Suphi Altındöken tarafından canice öldürülen Özgecan Aslan cinayetinin işlendiği minibüsü Hatay'a satıldığı ortaya çıktı. Minibüsü satın alan minibüs şoförü Aziz Karakuş, aracın Özgecan cinayetinde kullanıldığını satın aldıktan sonra öğrendiğini söyledi. Özgecan'ın öldürülmesinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirten Karakuş, minibüsün cinayette kullanıldığını öğrenince satışa çıkarttığını anlattı. Minibüsü birkaç gün önce sattığını belirten Karakuş, "Ben bu aracı internette ilanda gördüm ve Mersin'e gidip satın aldım. Ticari amaçlı araç alıp satıyorum. Bu aracın Özgecan olayı ile alakası olduğunu bilmiyordum. Öğrendikten sonra hemen satılığa çıkardım. Şuanda satış işlemi yapıldı, ismini açıklamamı istemeyen sahibi teslim alacak. Plakası değiştiriliyor, o işlemleri bekliyoruz" dedi.
 
İBRET ANITI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
 
Hatay'daki ÖZ-AT Kooperatifi Başkanı Mehmet Suphi Yılmaz da minibüsün Hatay'da hiç bir kooperatifte çalıştırılmayacağını söyledi. Minibüsü satın alıp 'ibret anıtı' olarak sergilemeyi düşündüklerini belirten Yılmaz, "Özgecan'ın katledildiği minibüsün ÖZ-AT Kooperatifine katıldığı ve üniversiteye öğrenci taşıyacağı söz konusu değildir. Türkiye'yi yasa boğmuş bu üzücü olayda kullanılan minibüsün bizimle adının anılmasını bile kabul edemeyiz. Araç kooperatifimizdeki hiç bir üye tarafından satın alınmamıştır. Bu minibüsün ibret anıtı haline getirilmesini düşünmekteyiz" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Bi® Dost 9 yıl önce Şikayet Et
    Arabayı devlet yada bir vakıf alsın. Bu arabayla anadoluyu gezip şiddet gören kadınları kurtarıp sığınma evlerine yerleştirsinler. Ozaman amacına hizmet etmiş olur.
    Cevapla
  • ebazer 9 yıl önce Şikayet Et
    Arbayi once zehirleyin... Sonra asin ... Sonrada motoruna sıkın ölsün
    Cevapla
  • nedir bu 9 yıl önce Şikayet Et
    aracı kurşuna dizin şu mantıkla bizler bir yere varamayız
    Cevapla
  • yuh 9 yıl önce Şikayet Et
    mantıksızlık baska bırsey deyıl yakın bari
    Cevapla
  • Tiye Alan Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    Aracı idam edin.. Haber olmak için neler yapılıyor neler..Sanki minibüs katletti özgecanı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"