Şeref Meselesi yeni 19.bölüm fragmanı -izle

Şeref Meselesi, heyecan dolu yeni bölümü ile 30 Mart Pazar 20:00'de Kanal D'de olacak? Peki Şeref Meselesi 19.bölüm fragmanı yayında mı?

Şeref Meselesi yeni 19.bölüm fragmanı -izle
Şeref Meselesi yeni 19.bölüm fragmanı -izle
GİRİŞ 28.03.2015 13:28 GÜNCELLEME 28.03.2015 13:28

Şeref Meselesi son bölümüyle yine solukları kesti. Şeref Meselesi 18.bölüm Kanal D'de ekrana geldi. Kanal D'nin sevilen dizisinin 19.bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Tüm detaylar haber7.com'da

Şeref Meselesi son 18.bölüm izlemek tıklayın

Şeref Meselesi yeni 19.bölüm fragmanı izlemek tıklayın

ŞEREF MESELESİ 18.BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Bir tarafta sürpriz evlilik kararını sindirmeye çalışan Sibel ve Yiğit, diğer tarafta Kübra'nın Yiğit'le gitme kararı alması ile hayal kırıklığına uğrayan Emir ve evlilik kararından habersiz, aile olma hayalleri kuran Kübra...

ŞEREF MESELESİ 17.BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Emir, Nihat’ın gizli tanıklık yaparak kurtulacak olmasını bir türlü içine sindiremez. Genç adam, abisini kurtarmak için son kez Yiğit’i uyarır. Yiğit ise duyduklarından sonra hemen harekete geçer. Hakkı’nın da desteğiyle Nihat’a büyük bir operasyon düzenler.

ŞEREF MESELESİ 16.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaşadığı büyük acının etkisi ile Emir, tüm öfkesini her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Yiğit’ten çıkartır. Abisinin etrafındaki herkese zarar verdiğini düşünen Emir, Elif ve Kübra’nın da onunla görüşmelerini istemez.

ŞEREF MESELESİ 15.BÖLÜMDE NELER OLDU!

Yiğit’in hayatından endişe eden Emir,  Ömer Ziya ve Levent’e karşı çok öfkelidir. Nihat, kendi yöntemleriyle Yiğit’i konuşturmaya çalışırken bir taraftan Emir, diğer taraftan Levent, herkes Yiğit’e ulaşabilmek için çabalar. Levent, Yiğit’i kurtarmak için girişimde bulunur. Ağır işkence gören Yiğit ise Nihat’ı deli eder ve suskunluğunu korur.

Yiğit’i sağ salim kurtarmaya çalışan Emir, Ömer Ziya’ya karşı gelir ve ona operasyona daha fazla devam etmek istemediğini söyler. Hastaneden bambaşka biri olarak çıkan Kübra, hayatıyla ilgili yeni adımlar atar. İlk olarak Yiğit’i artık arkasında bırakmaya kararlı olan genç kız, pastane açmaya karar verir.

Bu sırada Emir’de savcılık sınavlarını kazanır.  Derya ile ortak pastane işine giren Kübra, Sibel’e yardımcı olmak için beraber çalışmayı teklif eder. Ancak Sibel ve annesini bekleyen kötü bir haber vardır.

Kendini zar zor toparlayan Yiğit, Hakkı’nın uyarılarına rağmen Nihat’tan intikam almayı kafasına koyar. Ancak Yiğit tarafından tuzağa düşürülen Nihat karşılık vermekte gecikmez.  Öfkeli genç adama onunkisinden çok daha ağır karşılık verir.

ŞEREF MESELESİ 14.BÖLÜMDE NELER OLDU!

Şeref Meselesi son bölümde Emir çok zor bir karar ile yüzleşti. Bu seçim  Kılıç kardeşlerin kaderini etkileyecek, yer yerinden oynayacaktı. Nitekim Emir’den gelen telefon zaten karışık olan durumu daha da içinden çıkılmaz bir hale getirdi. Peki bu duruma nasıl gelindi?

Yiğit tarafından reddedilen Sibel Şeref Meselesi 14. bölümde adeta çılgına döndü. Bunun üzerine ondan intikam almak için peşini bırakmayan Yılmaz’ın davetini kabul etti. Ancak Sibel’in Yılmaz’ın esas planını öğrenmesiyle işler kontrolden çıktı. Yılmaz’ın Sibel’i zorla alı koyduğunu öğrenen Yiğit, genç kızı kurtarmak için hemen harekete geçti.

Kübra’nın kalkıştığı çılgınlık Yiğit’i oldukça sarstı ve bu olay yüzünden kendini suçladı. Kafası karışık olan Derya, bir süre Nihat’ın telefonlarına cevap vermedi. Derya’ya ulaşamayan Nihat ise soluğu pansiyonda aldı ve orada duydukları tabii hiç hoşuna gitmedi.

Dizinin bu haftaki bölümünde Yiğit,  İş hayatında yükselmeye devam etti. Hakkı ile beraber en tepedeki ismin karşısına çıkmaya hazırlandı. Bunu duyan Emir, içinde bulunduğu operasyon için gerekli girişimleri yaptı. Ancak bu sefer işler ters gider ve Nihat’ın eline Yiğit ile ilgili büyük bir koz geçti.

ŞEREF MESELESİ 13.BÖLÜMDE NELER OLDU!

İki kardeş arasında daha fazla sorun olmak istemeyen Kübra, bebeğini de alıp memleketi Kayseri’ye gitmek üzere yola çıkar. Haberi alan Emir hemen Kübra’nın peşine düşer. Sibel ve Yiğit aşkını öğrenmesi Yılmaz’ı durdurmaz. Genç adam, babası Hakkı’nın uyarılarına rağmen Reklam filmini tamamlamak için inat eder. Kızından ayrı kalmak istemeyen Yiğit’in Kübra’ya bir teklifi vardır. Ancak gene karşısında Emir’i bulur.
 
Sibel’in Yılmaz’la reklam filmine devam etmesinin haberi Yiğit’i öfkelendirir. Genç adam, herkesi hayrete düşüren bir tepki verir. Nihat’la görüşmemek için direnen Derya ise ondan bir türlü uzak duramaz.
 
Emir, karakolda karşılaştığı hocası Ömer Ziya’nın yanında işe başlar. Ömer Ziya, savcılık sınavları için de destek olacaktır Emir’e.  Ancak hırslı avukat için bambaşka planları vardır. Komiser Levent, Derya’nın bir kez daha karşısına çıkar. Bu sefer elinde sağlam bir kozu da vardır. Levent’in Derya’ya söyledikleriyle, genç kızı seçim yapmak zorunda bırakır. İlk günden beri kendisine karşı iyi niyetli olan Ömer Ziya’nın esas planını öğrenen Emir ise büyük şok yaşar.

ŞEREF MESELESİ 12.BÖLÜMDE NELER OLDU!

Şeref Meselesi 12. Bölüm'de; Yiğit, herkesi şaşırtmaya devam etmektedir.. Elif bebeği almış, evine getirip bakmaya çalışmaktadır.. Kübra bu durumdan mutlu olmuştur; bir umut, Yiğit'in bebeği kabullenmesini kendisine dönüş olacağını düşünmektedir.. Sibel ve Emir bu durumdan oldukça rahatsızdırlar!..

Şeref Meselesi aşka dönüştü 

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu. Şeref Meselesi’nin iki oyuncusu Şükrü Özyıldız ile Şükran Ovalı aşk yaşamaya başladı. Dizi setinde doğan aşklar listesine son olarak Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız eklendi.

İddiaya göre “Şeref Meselesi” setinde başlayan arkadaşlığı, haftalar içinde yerini duygusal bir yakınlığa bıraktı. Özyıldız ve Ovalı’nın bu beraberliği şimdilik meraklı gözlerden uzak tutmak istediği, o yüzden de popüler mekanlara uğramadıkları konuşuluyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı