Ehliyet sınavında 161 'Joker' yakalandı

Diyarbakır'da dün yapılan motorlu taşıtlar sürücü adayı sınavlarına, adayların yerine sınava giren, 161 kişi yakalandı.

Ehliyet sınavında 161 'Joker' yakalandı
Ehliyet sınavında 161 'Joker' yakalandı
GİRİŞ 23.03.2015 13:48 GÜNCELLEME 23.03.2015 15:20

Diyarbakır'da dün yapılan motorlu taşıtlar sürücü adayı sınavlarına, adayların yerine sınava giren ya da girme girişiminde bulunan, 'joker' olarak adlandırılan 161 kişi yakalandı. Olayla ilgili 322 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Diyarbakır Valiliği, dün yapılan motorlu taşıtlar sürücü adayları sınavında çevre il ve ilçelerden gelen ve 'joker' olarak tabir edilen kişilerin, sürücü belgesi alacak kursiyerlerin yerine sınava girecekleri bilgisi elde edildiğini açıkladı.

161 JOKER YAKALANDI

Açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; il merkezinde 26, Ergani ilçesinde 2 okul olmak üzere toplam 28 okulda gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır.

Emniyet görevlilerimizin sınav görevlileri ile sağlamış oldukları koordinasyon neticesinde, sınav girişi ve çıkışında başkasının yerine sınava giren ya da girmeye teşebbüs eden toplam 161 kişi yakalanmış ve toplam 322 şüpheliye 'Resmi ve özel belgede sahtecilik' suçundan işlem yapılmıştır. Müdürlüğümüzce ehliyet sınavlarında sahtecilik konularına ilişkin çalışmalara hassasiyetle devam edilmektedir" denildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı