Polis Suriyelilerin zulasını patlattı!

Mardin'de Suriyelilerin ikamet ettiği eve düzenlenen operasyonda uçaksavar, kaleşnikof, biksi, doçka ve M-16 marka silah ele geçirildi.

Polis Suriyelilerin zulasını patlattı!
Polis Suriyelilerin zulasını patlattı!
GİRİŞ 23.03.2015 14:20 GÜNCELLEME 23.03.2015 14:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü, Suriyelilerin ikamet ettiği bir eve düzenlenen operasyonda uçaksavar, kaleşnikof, biksi, doçka ve M-16 marka silahlarına ait toplam 3 bin 90 fişek ele geçirdi.

"OPERASYON YAPTIK"

Yapılan açıklamada, Suriye uyruklu S.A. (23) ve A.A.'nın (29) mermi ticareti yaptıklarının belirlenmesi üzerine mühimmatları sakladıkları Kızıltepe ilçesi Günlüce Mahallesi'nde bulunan bir barakaya operasyon yapıldığı belirtildi.

CEPHANELİK ÇIKTI

Mardin Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'na bağlı görevlilerce barakada yapılan aramada, 2 bin 390 kaleşnikof, 450 biksi, 94 doçka, 84 uçaksavar ve 65 adet M-16, marka silahlara ait fişek ile laser tabanca ve tabancaya takılı şarjör ile 11 adet fişek ele geçirildiği kaydedildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 3
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    devlet ve vatandaş Suriye lilere yardım için canını dişine takıyor,kendi rızkından kısıp onlara veriyor,verilen karşılığa bak. ne demiş atalarımız----iyilikten maraz doğar--- işte,yapılan iyiliğe karşılık PKK ya silah taşıyorlar,ve yine şehirlerde pkk nın gelir kolu olan sigara kaçakçılığı Suriye lilerin elinde,sokaklara,cadde kenerlarında kaçak igara satanların çoğu Suriye li.
    Cevapla
  • semsetin 9 yıl önce Şikayet Et
    isid kardeslerinizde basetmiyosunuz onlar melake.
    Cevapla
  • abdullah said 9 yıl önce Şikayet Et
    Millet Allah rızası için suriyeli kardeşlerine sahip çıkıyor.. Elbet Hak Teala karşılığını verecektir.. bizim içimizde arsızı uğursuzu olduğu gibi onların içinde de olacaktır. bu durumu istismar etmeye çalışanların olması yapılan iyiliklerin yanlış olduğu manasına gelmez..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü