İş dünyasını sarsan operasyonda flaş karar

Hayali ihracat operasyonunda 20 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İş dünyasını sarsan operasyonda flaş karar
İş dünyasını sarsan operasyonda flaş karar
GİRİŞ 24.03.2015 01:54 GÜNCELLEME 24.03.2015 01:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen hayali ihracat operasyonunda gözaltına alınan 39 şüpheli, dün sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. 39 şüpheli, soruşturmaya bakan Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Ercan Devrim'e yaklaşık 6 saat ifade verdi. 

İfadelerinin ardından, 39 şüpheliden 25'i, "Örgüt Kurma", "Örgüte üye olmak" ve "Örgüt faaliyeti kapsamında kaçakçılık yapmak" gerekçelerinden tutuklanma istemiyle; 5'i de "adli kontrol" uygulanması talebiyle mahkeme sevk edildi. 9 kişi ise ifadesinin ardından serbest kaldı.

MAHKEME GECE SONA ERDİ

30 kişinin gece saatlerinde hakimlik sorgusu sona erdi. Mahkeme sonrası şüphelilerden 20'si tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 10'u serbest bırakıldı. 10 kişiden 8'inin adli kontrol şartıyla serbest kaldığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • mustafa akgül 9 yıl önce Şikayet Et
    montajdır,paralel yapının darbe girişimidir bunlar...
    Cevapla
  • gurhan36 9 yıl önce Şikayet Et
    Al sana iş dünyası.. Acaba dürüst bir iş adamı var mi merak ediyorum
    Cevapla
  • zigana 9 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde Halkımızın kanını emen hukuksuz eylemler, yetkiyi ve görevi kötüye kullanan kamu çalışanları tarafından idare edilmektedir. İfade edilen benzer kişileri kendilerine engel olmaya çalışan diğer yetkilileri engellemek için hangi yollarla eylemlerini gerçekleştirdikleri bu zamana kadar neden ele alınmamış bilinmez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler