İbrahim Tatlıses son dakika sağlık durumu haberi

ABD'de ağır bir beyin ameliyatı geçiren İbrahim Tatlıses iyileşmeyi bekliyor. İbrahim Tatlıses en son sağlık durumu son dakika haberi

İbrahim Tatlıses son dakika sağlık durumu haberi
İbrahim Tatlıses son dakika sağlık durumu haberi
GİRİŞ 28.03.2015 09:16 GÜNCELLEME 28.03.2015 09:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses'in son sağlık durumu nedir? İmparator ameliyat sonrası hala uyutuluyor mu? Türkiye'ye ne zaman dönecek? Tekrardan türkü söyleyebilecek mi? İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunu ele aldı.

İbrahim Tatlıses iyileşmeyi tespih çekerek bekliyor

Amerika'da geçirdiği riskli beyin ameliyatı sonrası sağlığına kavuşmayı bekleyen İbrahim Tatlıses, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarının yüreğine su serpmeye devam ediyor.

TESPİH ÇEKEREK BEKLİYOR

Tatlıses için son yapılan paylaşım ise oğlu İdo'dan geldi.

Babasının tespih çektiği esnada video çeken İdo paylaşımın altına "Babam yaza bir an önce girmek için sabırsızlanıyor. Çek Baba Sabır Çek" yazdı.

İbrahim Tatlıses'in uyandıktan sonra sorduğu ilk şey

Sağlık durumu merak edilen İbrahim Tatlıses'in uyandıktan sonra yürümeye başladığı sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği belirtiliyor. Yanında bulunan oğlu İdo Tatlıses ile yürüme egzersizlerine başlayan sanatçı Türkiye’deki dostlarıyla da telefon konuşmaları yapıyor.

AKLI FENERBAHÇE’DE KALDI

Aydemir Akbaş’ı arayan Tatlıses, Türkiye’nin gündemiyle ilgili bilgiler de aldı. Barış sürecinin nasıl ilerlediğini ve Nevruz kutlamalarının nasıl geçtiğini soran İbrahim Tatlıses’in merak ettiği bir diğer konu taraftarı olduğu Fenerbehçe’nin ligdeki durumu oldu.

100 DOLAR KAZANDI

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için Galatarasaraylı Aydemir Akbaş ile 100 dolarlık iddiaya giren Akbaş’ın Fenerbahçe’nin güven vermediğini, Beşiktaş’ın galip geleceğini söylemesi üzerine İbrahim Tatlıses; ‘Fenerbahçe yenecek. 100 dolarına var mısın?’ dedi. Fenerbahçe’nin galip gelmesiyle birlikte Tatlıses, yakın dostu Akbaş’tan 100 dolar kazandı.

İbrahim Tatlıses'in durumunda kritik gelişme

ABD'de riskli bir ameliyat geçiren ve hayati tehlikesi bulunan İbrahim Tatlıses'in mikrop kaparak karnının şiştiği öğrenildi.

Uyandırılan sanatçı, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı ve normal odaya alındı.

İşte Tatlıses'e dair tüm gelişmeler;
 
- Sanatçı uyandırıldı ve makineye bağlı olmaksızın nefes alıp vermeye başladı.
 
- Yapılan ameliyatla Tatlıses'in kafasından 10 mm kemik çıkarıldı. Tatlıses operasyondan sonra hastane mikrobu kaptı. Bu nedenle karnı şişti.
 
- Önceki gün hastane odasında babasının yanına giden İdo Tatlıses "Baba beni duyuyorsan sağ ayağını oynat" dedi. İmparator çağrıya karşılık verdi ve ayağını oynattı.

Müjdeyi Tatlıses'in eski eşi verdi

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, "İbrahim çok iyi. Biraz önce konuştuk. Hastanede İdo ile yürüyüş yapıyorlar" dedi.

Derya Tuna, Amerika'da riskli bir ameliyat geçiren eski hayat arkadaşının yürümeye başladığını açıkladı.

"YÜRÜYÜŞ YAPIYORLAR"

Derya Tuna, 'Şükürler olsun İbrahim çok iyi. Biraz önce 1 saat konuştuk. İdo, 24 saat babasının yanında. Hastanede yürüyüş yapıyorlar' dedi. 

AYŞEGÜL YILDIZ DA BAŞINDAN AYRILMIYOR

Tatlıses'in normal odada tedavisine devam ediliyor. Oğlu İdo'yla beraber eski eşi Ayşegül Yıldız da sanatçının başından ayrılmıyor.

2 yaşındaki kızı Elif Ada'yla ameliyat öncesi Miami sahilinde çektirdikleri fotoğrafı paylaşan Yıldız, altına "Her şey yolunda, dualarınızla daha iyi olacak inşallah" yazarak eski eşinin sağlık durumuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Oğul Tatlıses: Babamın durumu iyiye gidiyor

Miami’de beyin ameliyatı olan babası İbrahim Tatlıses’i yalnız bıraktığı için eleştirilen Ahmet Tatlıses ilk kez konuştu.

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, babasının son durumuyla ilgili bilgi verdi.

''Şimdi babamın ilk ameliyatına giren İlhan Elmacı hocanın yanından çıktım. Babamın filmlerini oradan mail atıyorlar, burada doktorlar inceliyor.'' diyen Tatlıses,  ''Allah’a şükür şu anda bir sorun yok, her şey iyiye gidiyor.'' diye konuştu.

BABAMIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

''Tatlıses’in sol tarafındaki felç durumu bitecek mi?'' şeklindeki soruya ise oğul Tatlıses, ''Bunu konuşmak için çok erken. Ama sağlık durumu iyi. Çok da iyiye gidiyor. Haberlerde çıktığı gibi değil. Sevenleri çok dua ediyor, çok telefonlar geliyor.'' dedi.

BU HİÇ KOLAY BİR ŞEY DEĞİL!

Babasını yalnız bıraktığı için kendisine yöneltilen eleştirilere, ''Acıbadem Hastanesi’ndeki doktorlar neler çektiğimi biliyor.  3 yıldır ağır bir tedavi görüyorum, şimdi iyi gibiyim. Hastalığım çok kötü bir hastalık değil ama ne olduğunu söylemek istemiyorum.'' diyen Ahmet Tatlıses, ''Bugüne kadar babamı hiç yalnız bırakmadım. Ona  çok düşkünüm ama şu an yanında değilim. Bu hiç kolay bir şey değil. '' diye konuştu.

 

 

İbrahim Tatlıses'in menajeri Eyüp Kanat, sanatçının gözlerini açtığını ve normal odaya alındığını söyledi.

TATLISES GÖZLERİNİ AÇTI

9 Mart Pazartesi günü Miami’deki bir hastanede beyin ameliyatı geçiren İbrahim Tatlıses’in 4 saatlik operasyonun ardından komaya girdiği ve günlerdir uyandırılamadığı öne sürüldü. Menajeri Eyüp Kanat sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kanat, Tatlıses’in gözlerini açtığını söyledi:

"İbrahim Bey uyandı ama ağrısı sızısı çok olduğu için doktorlar ilaçla uyutma yolunu seçti. Birkaç güne bu ilaçlar da tamamen kesilecek. Beyin fonksiyonları iyi. Korkulacak hiçbir şey yok. En fazla bir aylık bir fizik tedavi süreci öngörülüyor. Fizik tedavi süreci biter bitmez dönecek. Ayşegül Yıldız ve kızları Elif Ada hâlâ yanında. Onlar da başında duruyor. Elif Ada ile Ayşegül Hanım’ın dönüş tarihleri belli değil. Bu süreçte yanında olmak istiyorlar."

ÖDEMİN KONTROLÜ İÇİN UYUTULDU

İbrahim Tatlıses’in, ameliyat sonrası beyninde oluşan ödemin kontrollü bir şekilde azalmasını sağlamak için uyutulduğu öğrenildi. İyileşme sürecine göre ilaç dozu azaltılarak uyanması sağlandı. Böylece sanatçının nöbet geçirme riski de en aza indirilmeye çalışılıyor. Gözlerini açan Tatlıses, ağız yoluyla ilaç kullanımına başladı.

HELALLİK İSTEYİP GİTMİŞTİ

Bugün uykuda 6’ncı güne giren Tatlıses ameliyatın risklerini göze alıp Amerika’ya gelmişti. Miami’ye uçmadan önce İstanbul ’da sanatçı dostları ve ailesinden helallik isteyen ve veren Tatlıses’in ameliyat sırasında yanında sadece menajeri Eyüp Kanat ile Ayşegül Yıldız ve kızı Elif vardı.

İbrahim Tatlıses'in durumuyla ilgili menajerinden açıklama

Kanat, bugün ortaya atılan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunun olumsuz yönde ilerlediği şeklindeki haberleri yalanladı.

Fakat bugün İbrahim Tatlıses sağlık durumunun kritik olduğu ve yoğun bakımda uyandırılamadığı şeklinde çıkan haberlere Eyüp Kanat sosyal medya hesabından cevap verdi.

İbrahim Tatlıses'in ameliyat olduğu günden bu yana sosyal medyada sessizliğini koruyan, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu hakkında kesin bir bilgi alınamadığı için hakkında çıkan haberler için menajer Eyüp Kanat; 'Lütfen halen tedavisi devam etmekte olan ve tedavisi yolunda giden İbrahim Tatlıses için YALAN haber yapmayınız.' dedi.

OĞLU AHMET TATLISES'TEN SERT MESAJ

Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses ise son dönemde babasıyla ilgili yapılan açıklamalara tepki gösterdi. Tatlıses, Instagram'dan şu mesajı paylaştı:

Bunu yazıp yazmama hususunda çok düşündüm!!! Amma velakin ben o babanın oğluysam; sabrımın ve sükunetimin de bir sınırı var!!! Babam şu an yoğun bakımdayken, hâlen bir yaşam savaşı verirken ki bu bir beyin ameliyatıdır ve giderken de ameliyata girmeden önce de benden ve herkesden helallik alma ihtiyacını hissedecek kadar ciddidir... Çıkıp gülücüklü 'çok şükür başarılı geçtiler'e...

Kendi adının yarınki olası İbrahim Tatlıses haberlerinde kaynak gösterilme ihtimalini gözetici basın açıklama demeçlerine...

Ve ben patronlarıysam benden mütabakatsız ucuz sosyal medya haberlerine... Rest çekerim!!! Babam yoğun bakımdadır!!!

Ve 3 Yıldır yakınlarımın bildiği gibi bir rahatsızlık yaşayan ben Ahmet herkesin yerini bilirim!

Herkes de yordamını bilecek!!! Ömrümü ona can yeleği eden ben yanında değilim buna doktorum müsade etmedi... Ama babam dualarımda ve kalbimdedir! Mevzuu bahis kişilere İbrahim Tatlıses ismi üzerinden primi, reklamı bırakmalarını söylüyorum!

Babam sevenlerinin kalbindedir! Ve bu onu en mutlu eden yerdir! Bu böyleydi böyle de kalacak.

Saçma sapan ve yapmacık sevinç nâraları atanlar; dua kapılarını kapatırken yanlış yaptıklarının farkında değiller..! Elif Ada ve daha 5 yaşında ellerini rabbine açıp 'dede' diyen oğlum kadar pak olsun önce kalpleriniz, sonra babamın adını anabilirsiniz!

Biz neler yaşıyoruz! Birileri neyin peşinde... 4 yıldır yıkılmadık eğilmedik...! Ama incindik mi...? Hem de çok! Öldürmeyen kurşun güç verir direnç verir! Hiç kimse ve hiçbir şey babamdan değerli değildir...! Dualarınızı eksik etmeyiniz.

Kosova'da İbrahim Tatlıses manşetleri

Kosova’da da çok sevilen sanatçı İbrahim Tatlıses’in, ameliyatıyla ilgili manşetten haberler verildi.

 “ Bota Sot“ve “Zeri“ gazeteleri; “ Tatlıses Uyandı “haberini manşetten verdi.

Haberde, Kosova’da büyük hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in uyandığı bilgisinin ameliyattan sonra gelen sevindirici bir haber olduğu ifadeleri yer aldı. Haberde Tatlıses’in sağlık durumunun tehlikede olmadığı belirtildi.
 
“Bota Sot “ gazetesi haberinde, okuyucuları adına, İbrahim Tatlıses’e acil şifalar dilledi. Kosova televizyonları ise İbrahim Tatlıses’in uyandığı haberine haber bültenlerinde yer verdi.

İbrahim Tatlıses Kosova’da, Türk, Arnavut ve Boşnaklar tarafından sevilen ve çok dinlene bir sanatçı. Tatlıses’in, 2005 yılında Kosova başkenti Priştine’de verdiği konseri 40 bin kişi izlemiş ve bu sayıyla bir rekor kırılmıştı.
 
TATLISES CEPHESİNDEN AÇIKLAMA YOK
 
İbrahim Tatlıses’in sağlık durumuna ilişkin her hangi bir açıklama yapılamaması da Tatlıses’in son durumu hakkındaki kuşkuları artırdı.

 

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses, 1 Ocak 1952 tarihinde Şanlıurfada doğmuştur. İbrahim Tatlisesin annesi Kürt, babası Araptır. Tatlıses olmadan önceki soyadı Tatlıydı. Yedi çocuklu kalabalık ve fakir bir ailenin çocuğuydu. İnşaatlarda soğuk demir ustası olarak çalıştı. Adanalı bir sinemacının, inşaatta sesini duymasıyla birlikte önce Adanada ardından Ankarada çeşitli gazinolarda sahneye çıktı.

1975 yılında çıkardığı "Ayağında Kundura" adlı plakla tüm Türkiyeye sesini duyurdu. Ardından "Sabuha", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Mumdur" gibi türküleriyle ününü pekiştirdi. "Allah Allah", "Kara Zindan", "İnsanlar" ve "Fosforlu Cevriyem" gibi albümlerinin satışı milyonları aştı. "Allahım Neydi Günahım", "Yakamoz", "Yol Ver Dağlar" "Sormadın beni" "Fırat" gibi popüler parçaları kendisine has üslubuyla yorumlayarak 1996 ve 1997 yılında sayısız ödülün sahibi oldu. Sinema filmleri yaptı, talk show programları hazırladı. Yönetmen, oyuncu, senarist, söz yazarı, köşe yazarı, besteci ve yorumcu İbrahim Tatlısesin sahip olduğu şirketler grubu; gıda, film, yapım, turizm, havacılık ve yayıncılık dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Şirketlerinin ve kendisinin terör örgütlerine finansman sağladığı iddiası vardır. 1997 yılının Kasım ayında "At gitsin" adlı albümünü yaptı. 1999 yılının Ağustos ayında "Selam olsun" adlı albümünü yaptı. 2000 yılının Eylül ayında "Türkülerimiz" ile "Türkü dinle, türkü söyle" adlı albümünü yaptı. "Yetmez mi" adlı otuzdokuzuncu albümü 5 Ekim 2001'de albümünü yaptı. Eylül 2002 - Nisan 2003 arasında "Tek Tek" isimli albüm çalışması yaptı. 2 Haziran 2003 tarihinde "Tek Tek" isimli albümü yaptı. 7 Nisan 2004 tarihinde Hyundai araba markalarının "Aslan gibi" adlı reklamı yaparken Özcan Denizin şarkısını söyledi. 20 Ekim 2004 tarihinde "Aramam" adlı kırkbirinci albümünü yaptı. Bu albümün çıkış parçası "Aramam"dır. 30 Ekim 2005 tarihinde "Sizler için" adlı kırkikinci albümünü yaptı. 14 Ocak 2007 tarihinde "Bulamadım" adlı kırküçüncü albümünü yaptı.

İbrahim Tatlıses; 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde Genç Partiden İstanbul 3. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı oldu. Partisi, barajı aşamayınca milletvekili seçilemedi. 5 Mart 2008 tarihinde "Neden" adlı son albümünü yaptı.

14 Mart 2011 gece yarısı, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Beyaz TV binasından çıkışı sırasında silahlı saldırıya uğradı. Arabasına bindikten kısa bir süre başka bir araç tarafından önü kesilen ve 11 el ateş edilen Tatlıses başından vurularak, Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı ve İbrahim Tatlıses'in sol tarafı felç oldu. İbrahim Tatlıses 59 yaşında (27 Eylül 2011'de) 11 yıldır beraber olduğu Ayşegül Yıldız ile evlendi. İbrahim Tatlıses tedavi gördüğü Maltape Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi"nde evlendi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydığı nikâhın şahitleri işadamı Yüksel Çağlar, Recep Aydemir ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oldu.

9 Nisan 2013'te İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız doğum yaptı ve Tatlıses ikilinin Elif Ada adında bir kız çocuğu oldu.

YORUMLAR 4
  • esra 9 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun
    Cevapla
  • yeliz 9 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim amca seni cok seviyorum insalla en gec ayaga kalkarsin
    Cevapla
  • kiliç 9 yıl önce Şikayet Et
    Ģećmiş olsun abi
    Cevapla
  • Adnan 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok kısa bir habermiş, hemencecik bitti :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim