İlanla Erdoğan'dan randevu isteyen işadamı konuştu

Gazeteye tam sayfa ilan vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu isteyen Samsunlu işadamı Mustafa Taflan konuştu.

GİRİŞ 25.03.2015 15:44 GÜNCELLEME 25.03.2015 17:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Samsunlu iş adamı Taflan'ın Sabah gazetesine verdiği ilanda "Sayın 12. Cumhurbaşkanım, bir projem var 12 dakikanızı ayırır mısınız?" ifadeleri yer almıştı.

Mustafa Taflan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “5 yıldır profesyonel bir ekiple bir proje üzerinde çalışıyoruz. Bunu bir proje ve sunum haline getirdik. Ülkemizdeki kayıt dışıyla ilgili bir sorunun Cumhurbaşkanımız tarafından çözüleceğini düşünerek kendisine bir sunum yapmak istiyoruz. Bu tarz projelere hassasiyet gösterdiğini biliyoruz. Bu projeyi ülke menfaatine dönüştürmek istiyoruz. Bu projede hiçbir ekonomik kazancım yok, siyasi bir durumum da yok. Cumhurbaşkanı’na ulaşmak için çok zorluk çektik. Bu zorlukların üstesinden gelmek ve kendisine ulaşmak için kendimi zorlayarak bu ilanı verdim. Bu projeyi Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaştırmak istiyoruz. Bu projeyi incelemesini kendisinden rica ediyoruz. 2023 hedefleri için çok önemli olduğuna inanıyoruz.

Projemizin içinde Ulaştırma Bakanlığına ait deniz, hava ve kara organizasyonunun temelini oluşturan tüm birimlerin cumhurbaşkanı tarafından bir şirket altında toplanmasını sağlıyor” dedi.

01 Haziran 1981’de Samsun’da doğan Mustafa Taflan, çok uluslu şirketlerde marketing / satış pazarlama departmanlarında görev almış satış uzmanı iken idealleri doğrultusunda yaklaşık iki yıl önce kendine ait bir inşaat şirketi kurmuş ve halen çeşitli inşaat projelerinde çalışmaya devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • batuhan 9 yıl önce Şikayet Et
    bilmem farkedebildinizmi ama proje üretme fikri halka yayılmaya başladı
    Cevapla
  • Hmmm 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülke için çalışıp proje üreten herkesten Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Necmettin 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayret! Köşke ben hariç muhtelif neden sebeplerden dolayı, sanayicisi ilim bilim film artist sanatci dahil çıkmayan kalmadı. Bu vatandaş vatan millet devlet için projem var diyor fakat neden kabul görmüyor acaba. ..bu işte bir terslik var amma Nerede. ..
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Kabul edilmediğini nereden çıkarttın ya???
    Cevapla
  • sancar 9 yıl önce Şikayet Et
    adam iyi reklam yaptı hee..
    Cevapla
  • Ayıp 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam projem var diyor. Ne yani Erdoğan'ın karşısına çıkıp boş mu konuşacak. Adam ülkemiz için çalışmış bir proje koymuş ortaya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat