Kaderimin Yazıldığı Gün 23.bölüm Star TV izleyin

Sevilen dizinin 23.bölümde neler yaşandı? Kaderimin yazıldığı gün 23.bölüm STAR TV'de yayınlandı

Kaderimin Yazıldığı Gün 23.bölüm Star TV izleyin
Kaderimin Yazıldığı Gün 23.bölüm Star TV izleyin
GİRİŞ 02.04.2015 09:35 GÜNCELLEME 02.04.2015 09:35

Kaderimin Yazıldığı Gün 23.bölüm yayınlandı. Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümde neler oldu? Defne boşanmayı kabul etmiyor! Kerem Elif’i istemeye gidiyor. Kaderimin Yazıldığı Gün 23.bölüm dün akşam saat 20.30'da Star TV'de ayrıntılar ise haber7.com'da sizlerle

Kaderimin Yazıldığı Gün 23. Bölüm izlemek için tıklayın

Kaderimin Yazıldığı Gün 23. Bölümde neler oldu?

Kerem’le zor anlar yaşayan Kahraman cevap vermez. Bir an evvel Elif’i Maksut’tan kurtarma derdindedir.

Elif ise alnında silah, Maksut’la yüz yüze kalmıştır. Artık bu duruma tahammülü kalmamıştır. Dayısından cevap alamayan Kerem o sinirle konağa gider. Bir an evvel Elif’i istemeye gideceklerdir. Nişan da yakındır.

Kahraman, Elif’i Maksut’tan kurtarır ve Maksut’u da adalete teslim eder. Elif’i bu sefer bırakmaya niyeti yoktur. Tekneye götürür. Sorularının cevabını almaya yeminlidir.
Kahraman Elif’i konuşturmaya çalışırken Nazlı’nın okulundan ararlar. Nazlı bir kaza geçirmiştir. Elif şoke haldedir. Üstelik Nazlı’nın yalanı ortaya çıkmak üzeredir.
Her şeye rağmen işleri asla bırakmayan Kahraman, organik tarıma girme konusunda babasını ikna eder. Ama Yakup bundan hiç hoşlanmaz. Canan’ın da tarafını seçme vakti gelmiştir artık.

Bütün bunlar yaşanırken Defne’nin Kahraman ve Elif’in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur, boşanmayı kabul etmez.

Kerem herkese rest çekerek Elif’i Sultan’dan ister. Yakup ve Şükran onu yalnız bırakmazlar. Ama Nazlı ablasının Kahraman’ı sevdiğinden emin olur. mutsuz olmasına katlanamaz. Kahraman’la konuşmanın vakti gelmiştir.

Kaderimin Yazıldığı Gün 22. Bölümde neler oldu?

Elif, Kerem’in evlenme teklifini çaresizlik içinde kabul etmiş, çok önemli bir karar vermiştir. Kahraman ise buna şahit olur ve hayatının şokunu yaşar.

Kahraman’dan tam ümidini kestiği anda, Defne’ye hayat yeni bir fırsat verir. Ne var ki hiç bir şey düşündüğü gibi olmayacaktır. 

Celal, Elif’e gider ve Kahraman’la ilgili konuşur. Elif için bir ümit doğar, belki de aşkı karşılıksız değildir. Kahraman’la konuşmaya karar verir ancak ummadığı bir manzarayla karşılaşacaktır. Kahraman tırlara uyuşturucu koyanları bulmaya kararlıdır. Bulur da. Maksut bir kez daha karşısına çıkmıştır. 

Yakup’un şirkette yetkilerinin alınmasına kinlenen Şükran ise artık harekete geçmeye karar verir. Yakup’un Kıymet’in oğlu olmadığını Canan’a söyler. Bu, planı için attığı ilk adımdır. Kerem’in evlilik kararı bütün aileyi karıştırır. En başta Kahraman’ın karşı çıktığını duyan Kerem, dayısından hesap sormaya karar verir. Belki de Kahraman Elif’e aşıktır.

Kahraman ve Kerem restleşirken, Elif dükkanda davetsiz bir misafirle karşılaşır.Hayatı namlunun ucundadır.     

 

Kaderimin Yazıldığı Gün 21. Bölümde neler oldu?

 

Kahraman ne yaparsa yapsın Elif’i konuşturmayı başaramaz. Onu kendine inandırmanın başka yollarını arayacaktır. Elif’in ise tek istediği şey Kahraman’dan uzak olmaktır. Kerem de bu zor zamanında Elif’in yanında kalmaya kararlıdır. Öyle bir teklifte bulunur ki, Elif şaşkına döner. 

Defne çıkmazda!

 İstediği gibi Kahraman’ın kalbini kazanamamıştır. Tekrar kocasını kendine aşık etmenin yollarını arayacaktır, akıllara gelmeyecek bir plan yapar.
Neval, Elif’in üvey ağabeyi İbrahim’le iş birliği yapmaya çalışmaktadır. Ne var ki işler umduğu kadar kolay olmayacaktır. İbrahim babasının intikamını almaya kararlıdır. Elifler’in hayatı namlunun ucundadır.

Elif bebeğine kavuşacak mı?

Karısının kalbini bir türlü kazanamayan Yakup, çareyi Canan’dan yardım istemekte bulur. Baba kız Şükran’a bir sürpriz yapmaya karar verirler. Bütün bunlar olurken Kıymet de boş durmamıştır. Elif’in çocuğunu alması artık hayal olmuştur. Kahraman ise Elif’in dünyasını değiştireceğine inandığı bir belgeyle Elif’e gider. Ama öyle bir manzarayla karşılaşır ki, şoke olacaktır.  

Kaderimin Yazıldığı Gün 20. Bölümde neler oldu?

 

 

Kahraman, Elif’in aşklarını inkar etmesine inanamaz. Ne kadar ısrar etse de Elif’i konuşmaya ikna edemez. Ama asla pes etmeye niyeti yoktur. 

Elif ise bebeğin kendisinin olduğunu öğrenmiş, çok mutludur. Bir o kadar Kahraman’a kızgındır ve hayal kırıklığı içindedir. Onun için artık Kahraman yoktur. Bebeği ve hayatıyla ilgili çok önemli bir karar alır.

Defne Kahraman’la Elif’in arasını açmış, ilk zaferini kazanmıştır. Ne var ki Kahraman’dan kurtulması o kadar kolay olmayacaktır.

Elif’e duyduğu aşkla yanıp tutuşan Kerem, Meryem ne kadar karşı çıksa da, aşkını sonuna kadar yaşamaya kararlıdır.Dönüşü olmayan bir yola girmek üzeredir.
Kıymet’inse bütün derdi sağ salim torununa kavuşmaktır. Bu uğurda yapamayacağı şey yoktur. Yeni planlarını bir bir hayata geçirmeye çok yakındır.

Kahraman Elif’i bulup, konuşmaya çalışır. Bu uğurda Kerem’le arası açılır. Dayı yeğenin arasındaki bağ, kopma noktasına gelmiştir. Kahraman için bebek ve Elif’ten başka hiç bir şeyin önemi yoktur hayatta. Elif’i bulup, sorularının cevabını almaya çok yaklaşmıştır.     

Kaderimin Yazıldığı Gün 19. Bölümde neler oldu?

Kahraman Elif’e evlenme teklif etmeyi planlıyor. Defne, Kıymet’ten, ne yapıp edip Elif’le Kahraman’ın arasını bozmasını ister. Aksi halde Yakup’la alakalı bildiklerini ailenin diğer üyelerine de anlatacaktır. Bu tehdit işe yarar. Kahraman, Elif’e bebekle alakalı gerçekleri anlatacağı sırada odaya giren Kıymet, Elif’i çağırır ve onu Kahraman’la aralarına mesafe koyması gerektiği, evli bir erkekle bu denli yakın olmasının herkes tarafından yanlış anlaşılabileceği konusunda uyarır ve evden taşınmasını ister. 

Kıymet’in söyledikleri Elif’i etkilemiştir. Kahraman mani olmaya çalışsa da Kıymet’in dediğini yapıp, ailesiyle birlikte Yörükhan’lara ait başka bir eve taşınır. Fakat bu durum, Kahraman’la Elif arasındaki bağı yıkmak bir yana güçlendirmiş gibi durmaktadır. 
Kahraman, Defne’yle konuşup ona boşanmak istediğini söyler ve bununla da kalmayıp, Elif’e ailesiyle birlikte kalabilecekleri yeni bir ev alır. Bütün bunlar olurken Şükran ve Yakup cephesinde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Şükran ve Yakup çiftinin evlilik yıldönümleridir. Fakat Şükran, kocasının kendisinden habersiz rezervasyon yaptırdığı restorana gittiğinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır. 

Kahraman’sa, Elif’e, bebekle alakalı gerçeği itiraf edip, evlilik teklif etmek niyetindedir. Fakat Defne elindeki son kozu henüz oynamamıştır.     

Kaderimin Yazıldığı Gün 18. Bölümde neler oldu?

Kahraman ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda kalbi duracak, doktor ve hemşirenin çabaları sonucu tekrar hayata dönecektir. Uzun süren bir ameliyattan sonra yoğun bakım odasına alınır. Bu esnada bütün aile bireyleri hastaneye gelmiş, telaş içerisinde Kahraman’dan bir haber beklemektedirler.

Ameliyattan sonra kritik süreci henüz atlatamayan Kahraman, bir süre daha gözetim altında tutulacaktır. Aile bireyleri sabaha kadar hastanede kalıp, ondan bir haber beklerler. Bu esnada Ziya, adamlarına Maksut’un izini sürmeleri talimatını verir. Kerem, olaya müdahale eder ve adamları Maksut’u buldukları anda sadece kendisine haber vermeleri konusunda uyarır. 

Kahraman’ın gözlerini açar açmaz söylediği ilk şey, Elif olacak, karısı veya bir başka aile yakını yerine Elif’le görüşmek isteyecektir. Defne bu mesajı iyi okur ve bitme noktasına gelen evliliğini kurtarmak adına plan yapmaya başlar. Bu konuda en büyük destekçisi şüphesiz annesi Neval olacaktır. 

Defne, annesi aracılığıyla, Kıymet’le alakalı eline büyük bir koz geçirir ve bu kozu evliliğini kurtarmak için Kıymet’e karşı kullanır. Aynı anlarda Kahraman da, ona karşı beslediği hisleri ve bebekle alakalı gerçekleri itiraf etmek için Elif’in karşısına çıkar.     

Kaderimin Yazıldığı Gün 17. Bölümde neler oldu? 

Defne’nin artık tek bir amacı var! Elif’ten kurtulmak. Sultan’ın Nazlı’yı da yanına alıp, evi terk etmesi Elif’i perişan eder. 

Defne ise, yıllar sonra ortaya çıkan annesi Neval hanımla kavgaya tutuşmuştur. Defne’nin tek bir amacı vardır, ne olursa olsun Elif’ten kurtulmak. Gözü dönmüş halde Maksut’u arar ve Elif’in yerini söyler. 

Bütün bu gelişmelerden habersiz olan Kahraman ise, Elif’i yemeğe götürür. Bu masum yemek Neval’in entrikası sayesinde, magazin medyasına yansır. Bu durum herkesi şaşkına çevirir. Yakup,  Ziya’yla tartışır. Maksut çıldırır ve intikam yemini eder, Defne’yse Kahraman’ın Elif’le ilişkisini ortaya çıkardığı için memnundur.  Defne’nin planı gayet açıktır. Elif gidecek, Kahraman kendisine kalacaktır.  Ancak sürpriz bir gelişme bütün planları altüst eder. Defne’nin bebeği düşürmek için kullandığı zehir şişesi Kıymet hanım sayesinde Kahraman’ın eline geçer. Ve Defne’den bir açıklama bekler. Defne’nin anlatacakları adeta kendi ölüm fermanını imzalamak gibidir…

Kaderimin Yazıldığı Gün 16. bölümünde neler oldu?

Sultan’ın Nazlı’yı da yanına alıp, evi terk etmesi Elif’i perişan eder. 
Defne ise, yıllar sonra ortaya çıkan annesi Neval hanımla kavgaya tutuşmuştur. Defne’nin tek bir amacı vardır, ne olursa olsun Elif’ten kurtulmak. Gözü dönmüş halde Maksut’u arar ve Elif’in yerini söyler. 

Bütün bu gelişmelerden habersiz olan Kahraman ise, Elif’i yemeğe götürür. Bu masum yemek Neval’in entrikası sayesinde, magazin medyasına yansır. Bu durum herkesi şaşkına çevirir. Yakup,  Ziya’yla tartışır. Maksut çıldırır ve intikam yemini eder, Defne’yse Kahraman’ın Elif’le ilişkisini ortaya çıkardığı için memnundur.  Defne’nin planı gayet açıktır. Elif gidecek, Kahraman kendisine kalacaktır. 

Ancak sürpriz bir gelişme bütün planları altüst eder. Defne’nin bebeği düşürmek için kullandığı zehir şişesi Kıymet hanım sayesinde Kahraman’ın eline geçer. Ve Defne’den bir açıklama bekler. Defne’nin anlatacakları adeta kendi ölüm fermanını imzalamak gibidir…

Özcan Deniz Kaderimin Yazıldığı Gün için rekor ücrete imza atmış!

Dizi sektörünün en fazla kazanan oyuncusu Özcan Deniz oldu. Kaderimin Yazıldığı Gün ile yeniden reyting listelerinin zirvesine yükselen Özcan Deniz'in bölüm başına 96 bin lira ücret aldığı belirtiliyor. Türkiye 'de televizyonlarda neredeyse en önemli unsur artık diziler haline geldi. Televizyonların en sağlam gelir kalemi diziler olunca da reyting getiren başrol isimlerinin bölüm başına aldıkları ücret Türkiye standartlarında bir hayli yüksel oluyor. Necati Şaşmaz'ın aldığı bölüm başı ücreti rekorunu geçtiğimiz senelerde Halit Ergenç kırmıştı. Ergenç bölüm başına aldığı 70 bin TL ücretle Türk televizyon tarihinin en çok kazanan oyuncusu olarak tarihe geçmişti.

Ancak bu rekor, Özcan Deniz tarafından alt üst edildi. Deniz, rol aldığı dizinin yapımcısı ile bölüm başı 96 bin TL'ye el sıkışarak Türk televizyon tarihinin en değerli dizi oyuncusu unvanının da sahibi oldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor