İstanbul'da zabıtaya pompalı tüfekle saldırı

Bakırköy'de Şenlikköy'e giden zabıta aracına kağıt toplayıcıları tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı.

GİRİŞ 27.03.2015 14:07 GÜNCELLEME 27.03.2015 18:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bakırköy Belediyesi Zabıta ekipleri, Şenlikköy ve çevresindeki camilerinin önünde bekleyen dilencileri uzaklaştırmak için çalışma başlattı.

Cuma namazı çıkışı camilerin önünde bekleyen dilencileri uzaklaştıran zabıta ekipleri, saat 14.00 sıralarında araçlarıyla kağıt toplayan bir kamyoneti bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Bunun üzerine şüpheliler araçlarından çıkarttıkları pompalı tüfekle 34 KA 8260 plakalı zabıta aracına 2 el ateş etti.

Zabıta ekipleri aracın içinde yere yatarken, saçmalar aracın ön sağ camı ile kapıya isabet etti. Saldırganlar olay yerinden araçlarıyla kaçarken, zabıtalar saldırıdan yara almadan kurtuldu. Saldırıya uğrayan zabıta ekibinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekipleri geldi.

Çevre ilçelerde de polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Saldırganlar Küçükçekmece'de araçlarını bırakıp kaçtıkları evde polis ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. 2'si kadın 3 şüpheli gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • zart zurt 9 yıl önce Şikayet Et
    bişey olmaz bikaç devlet memuruda olsün hep sigortalı işcilermi ölecek
    Cevapla
  • mafya 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede kimse sanmasın ki bu tip olaylar birkaç kafadarın yaptığı iş. etrafınızda nekadar dilenci vb. varsa alayı kadrolu çalışıyor(bu kadro başka kadro). bırak zabıtayı bu adamlar askerle bile çatışır. devlet bu çete başlarını ortadan kaldırmıyor ki kaos çıkmasın. ama görülen o ki bazıları zıvanadan çıkmış.devlet fazla şefkatli davranıyor bu katillere
    Cevapla
  • kayserili 9 yıl önce Şikayet Et
    zabıtalar da adamlar işlerini yapsa suç yapamasa suç arkadaş
    Cevapla
  • mehmed 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar en az 250 lira yevmiyeyi kazanirda onlem aldirmassan zabitayi korumasiz birakirsan bu çetelere karsi olacagi bu
    Cevapla
  • prestij hanıma cvp 9 yıl önce Şikayet Et
    Size göre eline silah sopa vs alan herkes PKKdır degilmi?ülkücüleride gördük ellerinde silah rastgele ateş açıyorlardı demekki onlarda pKK idi.öyle değil mi yoksa prestij hanım?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!