Kayıp çocuktan acı haber geldi

Aydın’ın Bozdoğan İlçesinde dünden beri kendisinden haber alınamayan 6 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu.

Kayıp çocuktan acı haber geldi
Kayıp çocuktan acı haber geldi
GİRİŞ 27.03.2015 14:38 GÜNCELLEME 27.03.2015 14:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, dün okuldan çıktıktan sonra eve gelerek, annesinden olta yapmasını, balık tutmak istediğini söyleyen Taylan Özgür Kürol, annesinin karşı çıkmasına rağmen, sopanın ucuna bağladığı iple, balık tutmak için evden ayrıldı. Akşam olduğu halde eve gelmeyen Taylan Özgür Kürol’u akrabaları ve tüm mahalle halkı aramaya başladı.

Gidebileceği yerlerde de bulunamayınca kaybolduğu düşüncesi ile ailesi, Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı’na haber verdi. Gece geç saatlere kadar aranan Taylan Özgür Kürol bulunamadı. Kanala düşme ihtimali ile Akçay Sol Sahil Sulama Kanalı’nda su kesildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve Aydın Arama Kurtarma Ekibi’nin sabah erken saatlerde başlayan arama çalışmalarını, kanal boyunca sürdürürken, Taylan Özgür Kürol’un cansız bedenine, kanala düştüğü yerden yaklaşık 15 kilometre uzakta Akçay Sol Sahil Sulama Kanalı Kazandere Sifonu’nda bulundu.

Taylan Özgür Kürol’un kanal beton zemininin yosunlu olması sebebiyle kayarak kanala düştüğü sanılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    olayda cinayet yok sanırım,tamamen annenin düşüncesizliği.insan o yaşta bir çocuğun nereye gittiğini merak etmez,tek başına çıkmasına izin verir mi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!