Vali Çomaktekin, yaşlılarla bir araya geldi

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin Suluova Hacı Muammer Koca Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Vali Çomaktekin, yaşlılarla bir araya geldi
Vali Çomaktekin, yaşlılarla bir araya geldi
GİRİŞ 27.03.2015 15:00 GÜNCELLEME 27.03.2015 15:00

Çomaktekin'e ziyaretinde, Kaymakam Hayati Taşdan, Belediye Başkanı Fatih Üçok, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin ve diğer ilgililer eşlik etti.

Huzurevini gezerek yetkililerden bilgi alan Çomaktekin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin, sosyal devlet anlayışının gereği “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" felsefesiyle sosyal çalışmaları en iyi şekilde gerçekleştirdiğini söyledi.

Çomaktekin, vatandaş odaklı hizmetlerin artarak devam ettiğini belirterek, ''Huzurevimizin fiziki şartlarında, teçhizatında, donanımında hiçbir eksiklik yok. Burada kalan amcalarımızla, teyzelerimizle sohbet ettiğimizde hepsinin çok mutlu olduğunu gördük. Burada bir diğer önemli husus, bakım evinde çalışan personelimizin yüksek şefkat ve merhamet duygusuyla görevlerini yapmalarıdır. Buradaki personelin de işini severek yaptığını, bu duygularla hareket ettiğini görmemiz bizleri ayrıca memnun etti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devletimiz daima engellilerin, yaşlıların ve kimsesizlerin yanında olacak, onları asla yalnız bırakmayacaktır'' dedi.

Çomaktekin, huzurevi sakinleri ile sohbet ederek, talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"