Konya Büyükşehir Belediyesinden ilçere tarımsal destek

Konya Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerde üretimi artırmak ve çiftçinin kalkınması için 10 milyon liralık kaynak ayırdı

Konya Büyükşehir Belediyesinden ilçere tarımsal destek
Konya Büyükşehir Belediyesinden ilçere tarımsal destek
GİRİŞ 27.03.2015 15:03 GÜNCELLEME 27.03.2015 15:03

Konya Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde üretimi artırmak ve çiftçinin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla tarımsal projelere destek veriyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, gazetecilere yaptığı açıklamada, kırsal bölgelerde üretimi artırmak ve çiftçinin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla belediyecilikte bir ilk olarak üreticiye fide ve fidan desteği yaptıklarını söyledi.

2015'te 10 milyon liralık kaynağı tarımsal desteklemeler için ayırdıklarını ifade eden Akyürek, şunları kaydetti:

"Kırsal bölgelerimizde yaşayan insanlarımızı bulundukları yerde mutlu ve müreffeh bir şekilde yaşatmak öncelikli hedeflerimizden biridir. Bunun için kırsal bölgelerdeki çiftçilerimizin gelir seviyelerinin artırılması, bölgesel destekler verilmesi ve böylece topyekün kalkınmanın sağlanması gerekiyor. Bu amacı gerçekleştirmek için Büyükşehir Belediyesi olarak gereken çalışmaları yürütüyoruz. Çiftçilerimiz talep ettikçe, üretmeye devam ettikçe biz de Büyükşehir Belediyesi olarak daima onlara destek olmaya devam edeceğiz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek