Ankara’daki patlamayla ilgili şok iddia

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 5 kişinin yaralandığı binadaki patlamaya eşiyle sorun yaşayan bir kişinin sebep olduğu iddia edildi.

Ankara’daki patlamayla ilgili şok iddia
Ankara’daki patlamayla ilgili şok iddia
GİRİŞ 27.03.2015 15:29 GÜNCELLEME 27.03.2015 15:29

Olay, saat 11.00 sıralarında Necatibey Caddesi Bozkurt Sokağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle problemler yaşayan İzzet K., önceki gün bir televizyon kanalındaki programa katılarak eşinden evine geri dönmesini istedi. Bu isteğine karşılık bulamayan İzzet K., evde doğalgazı açarak çakmağı ateşledi. Gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada İzzet K. ve o sırada sokaktan geçmekte olan 4 kişi yaralandı. Yaralılar Polatlı Devlet Hastanesi’ne götürülürken, ağır yaralı olan İzzet K. ise Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çevre esnaflarından bir görgü tanığı, büyük bir patlamanın olduğunu duyduklarını ve hemen olay yerine koştuklarını belirterek, “Bir kişi ‘İmdat kurtarın’ diye bağırıyordu. Şahsın olduğu yerde 1 kişi vardı ama dışarıda 5-6 kişi vardı. 5-6 tane yaralı var. Bina diğer binaya geçti. Daire tamamen kül oldu. Onun balkonu tamamen bizim mağazanın içinde. Patlamanın olduğu binada İzzet isimli bir kişi vardı. Bir sıkıntısı varmış. İki gün önce ATV’ye çıkmış, Müge Anlı’nın programına. Hanımı kaçmış. Bence olay onunla ilgili. Doğalgaz durup dururken patlamaz. Programda hanımına ‘Gel’ çağrısında bulunmuş ve hanımı da reddetmiş. İntihar mı değil mi tam bilemiyoruz. Çok ağır yaralıydı, yanmıştı” dedi.

3 BİNA VE 4 ARAÇ HASAR GÖRDÜ

Patlamanın olduğu binanın yakınında bulunan 4 araç ve 3 bina hasar gördü. Patlamanın olduğu binanın duvarının parçalarının üzerine düştüğü 4 araç kullanılamaz hale gelirken, çevre binaların da camları kırıldı. Binanın karşısındaki iş yerinin üst katındaki bir sandığa saplanan pencere çerçevesi ve sokağa fırlayan koltuk patlamanın şiddetini gözler önüne serdi. Polis sokağı giriş ve çıkışa kapattı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...