Kartvizitli tuzak! Saniyeler içinde zehirliyor

Tacizcilerin ve dolandırıcıların yeni yöntemi, kartvizitlere uyuşturucu madde sürülmesi. Kartvizitteki madde insanı kendinden geçiriyor.

Kartvizitli tuzak! Saniyeler içinde zehirliyor
Kartvizitli tuzak! Saniyeler içinde zehirliyor
GİRİŞ 27.03.2015 20:23 GÜNCELLEME 27.03.2015 21:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, 'burundanga' isimli uyuşturucu maddenin basit bir kart üzerine kolayca sürülebildiğini açıkladı. Maddenin, cinsel taciz amaçlı kullanılan uyuşturucuya nazaran dört defa daha tehlikeli olduğu vurgulandı. Açıklamada kentte bir benzin istasyonunda bir kadının yaşadığı olaydan örnek verilerek konu ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Kentte bir benzin istasyonunda arabasına benzin doldurulmasını bekleyen bir bayanın yanına gelen birisi boyacı olduğunu söyleyerek, hizmet amacıyla kibarca kartını sunuyor. Bayan kartı aldıktan sonra arabasına biniyor. Adam da başkasının kullandığı bir arabaya biniyor. Bayan, istasyondan çıkmaya hazırlanırken arkadaki arabanın da aynı anda istasyondan çıktığını ve kendisini takip ettiğini fark ediyor. Bayan o anda bir baş dönmesi ve zor nefes almakta olduğunu hissediyor. Camı açmak isterken, adamın verdiği kartı alan elinden tuhaf bir koku alıyor. Arkadakilerin de nerdeyse kendi arabasına yapışırcasına yaklaştıklarını görüyor. O anda paniğe kapılan bayan, hemen hızlanmaya başlayarak bir park yerine giriyor. Ardından kadın aracının klaksonuna basarak imdat işareti vermeye çalışıyor. Bunun üzerine arkada bulunan Otomobil durumu görünce çıkış yönünden park yerini terk edip uzaklaşıp gidiyor. Adamlardan böylece kurtulan bayan, uzun bir süre sonra kendine gelebiliyor ve normal nefes almaya başlıyor. Bayanı böyle çok ciddi bir duruma sokan bir maddenin karta sürülmüş olduğu anlaşılıyor. Maddenin adı Burundanga olan bu uyuşturucu madde, bir kişinin üstündekileri çalmak veya başka kötülükler yapmak için kullanılıyor. Basit bir kart üzerine kolayca sürülebilen bu uyuşturucu, cinsel taciz amaçlı kullanılan uyuşturucuya nazaran dört defa daha tehlikeli."

"Tanımadığınız insanlardan kesinlikle kart almayın"

Uyuşturucu madde ile ilgili vatandaşlara uyarılarda da bulunularak, "Yolda, çarşıda, pazarda tanımadığınız birisinden ve hele yalnızken asla böyle bir kart almayın sakın. İkametgahlara kadar gelerek hizmet sunanlarında kullandığı bir yöntem bu. Uyanık olun. Yeni teknolojinin yararlı hizmetlerini kullanarak, bu bilgileri çok geniş bir dağıtımla çevrenize duyurabilme çabanız için teşekkürler" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 1
  • ersin 8 yıl önce Şikayet Et
    Mecidiyekoy meydanindada bayanlara kart verip bseyler satmaya calisanlar var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...