Çorum'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Saldırganların otomobilden açtığı ateş sonucu bir kişi öldü, yoldan geçen bir kişi yaralandı. Polis, otomobille olay yerinden kaçan 2 saldırganı yakalamak için çalışma başlattı

Çorum'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Çorum'da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 27.03.2015 20:44 GÜNCELLEME 27.03.2015 20:44

Ccedil;orum'da silahlı saldırı sonucu bir kişi öldü, yoldan geçen bir kişi yaralandı.

Cengiz Topel Caddesi'ndeki bir iş yerinin önünden silah sesleri geldiği ihbarı üzerine polis ekipleri, gittikleri olay yerinde Bulut Uyar (31) ile Ahmet Türkoğlu'nu (82) tüfekle yaralanmış halde buldu.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlenen Uyar ve Türkoğlu, 112 Acil Servis ekiplerince Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Başından yaralandığı öğrenilen Uyar, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ve çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen polis, kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişinin, hareket halindeki bir otomobilden tüfekle ateş ederek kaçtıklarını öğrendi. Plakası belirlenen otomobili olay yerine yakın bir bölgede terk edilmiş halde bulan ekipler, araçta yaptığı aramada iki pompalı tüfek ele geçirdi.

Ekipler, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, saldırıda hayatını kaybeden Bulut Uyar'ın, geçen yıl Çorum Barajı civarında bir kişinin hayatını kaybettiği olaydan dolayı bazı kişilerle husumet yaşadığı öğrenildi. Olayda yaralanan Ahmet Türkoğlu'nun ise saldırı sırasında kaldırımda yürüdüğü ve seken saçmaların başına isabet etmesi sonucu yaralandığı belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!