Hayırseverler şehit ailesine ev bağışladı

Şah Fırat Operasyonu'nda şehit olan Muhabere Astsubay Başçavuş Halit Avcı'nın ailesine hayırseverler tarafından ev bağışlandı.

Hayırseverler şehit ailesine ev bağışladı
Hayırseverler şehit ailesine ev bağışladı
GİRİŞ 27.03.2015 22:48 GÜNCELLEME 27.03.2015 22:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzon'un Maçka ilçesinde yaşayan şehidin babası Mustafa ile annesi Fatma Avcı'yı makamında kabul eden Vali Abdil Celil Öz, şehitlerin emanetlerine sahip çıkma noktasında devletin gereken her türlü çalışmayı yaptığını söyledi.

Avcı'nın cenazesinde Trabzon ve Türkiye'nin bir araya geldiğini ifade eden Öz, şunları kaydetti:

"Şehitlerimiz bizim için çok değerli. Bu gerçekten zor bir acı. Aileler buna kanaat gösterecek. Bir tesellimiz, evladımız dünyaya geldi. O önemli bir emanet. İnşallah şehidimizin babası, annesi, yeni doğan evladı ve onun annesi sağlıkla hayatlarına devam ederler. Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkma noktasında, onların eksikliğini hissettirmemek için gayret göstereceğiz."

Trabzon'da hayırseverlerin aileye ev yardımında bulunmak için kendilerine ulaştığını söyleyen Vali Öz, "Hayırseverlerimiz bu hayırlarını bize ilettiler. Evle ilgili gereken tapu ve diğer işlemler yapıldı. Hayırseverlerimize bu duyarlılığı için teşekkür ediyor, ailemize de tekrar sabır ve başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Şehit babası Avcı da kendisiyle acı çeken ve canı yanan insanları yanlarında hissettiklerini ifade ederek, "Daireyi bize veren hayırseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR 1
  • ümmet 8 yıl önce Şikayet Et
    güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak