Çoraplardan servet döküldü! Polis de şaşırdı

Gaziantep'te zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde yakalanan 2 dilencinin üzerinden çıkan paralar herkesi şaşırttı.

Çoraplardan servet döküldü! Polis de şaşırdı
Çoraplardan servet döküldü! Polis de şaşırdı
GİRİŞ 28.03.2015 14:37 GÜNCELLEME 28.03.2015 14:36
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kent merkezinde zabıta tarafından yakalanan 71 yaşındaki dilencinin üzerinde 21 bin 750 lira, karısını savaşta kaybeden ve 5 yaşındaki kızı ile dilenen Suriyeli dilencinin kabanında sakladığı çoraplarda ise 11 bin 721 lira ile 8 bin 850 Suriye lirası bulundu.

Dilencilerin üzerinden servet çıktı

Halkın duygularını istismar ederek dilenen kişilere yönelik denetimlerini sıklaştıran Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, geçen çarşamba günü Mütercim Asım Caddesi üzerinde vatandaşlardan para talep eden 71 yaşındaki Hasan Gümüşhan’ı yakaladı. Zabıta Daire Başkanlığı’na götürülen Hasan Gümüşhan’ın yapılan aramada üzerinde 21 bin 750 lira bulundu. Paralara el koyan zabıta ekipleri Kabahatler Kanunu kapsamında idari para cezası uyguladığı Gümüşhan’ı serbest bıraktı.

SURİYELİ PARALARI ÇORAPLARA GİZLEMİŞ

Gazi Muhtar Paşa Bulvarı’nda yapılan denetimde ise zabıta ekipleri karısını savaşta kaybeden ve geçen yıl kente geldiği öğrenilen Abdurrahman El Halit’i 5 yaşındaki kızıyla birlikte dilenirken yakaladı. Vatandaşların da şikayet ettiği Suriyeli dilenci ile kızı zabıta karakoluna götürüldü. Burada üzeri aranan Abdurrahman El Halit’in kabanının ceplerinde gizlediği çorapların içerisine doldurduğu paralara ulaşıldı. Suriyeli dilencinin gizlediği 11 bin 721 lira ile 8 bin 850 Suriye lirasına el konuldu. Zabıtaları da şaşırtan Suriyeli dilenci ile kızı yapılan işlem sonrası İslahiye ilçesindeki sığınmacı kampına gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • elbeyli58 9 yıl önce Şikayet Et
    bizim insanimiz yardimi sever. ayni 18 Agustos depremindeki gibi. Türk halki merhametlidir dilenci saymayi unutmus;)
    Cevapla
  • mahoni 9 yıl önce Şikayet Et
    yinede yazık boşverin Allah Islah etsin
    Cevapla
  • Dilenciler 9 yıl önce Şikayet Et
    Dilenciler neden birahane önünde para toplamazlarki hep cami köşelerinde dolanırlar iyilik yapılacaksa ağaç dikilmeli çevreyi temiz tutmalı
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    bimer denen mercie de yazdım. asıl benim şikayetim bu başı bozukların kent merkezlerinde 3'erli 5'erli gruplar halinde hovarda zampara gibi gelene geçene pis pis bakmaları, bunlara muhacir deyip kutsiyet atfetmeye gerek yok, namaz niyaz hemen hemen yok gibi, çarşı pazarda en gözde mekanlarda binlercesi hatta en ücra yerlerde sürüsüne bereket ama camilerde tek tük, tamam kılar kılmaz ancak misafir geldiğin bir ülkenin karısına kızına pis pis bakmak ancak bu tür çapulcu sürüsü ve eğitimsiz adabı muaşeretten haberi olmayan mahluklara mahsus olmalı.
    Cevapla
  • bizim insanlarımız 9 yıl önce Şikayet Et
    bizim insanlarımız gerçekten iyiylik sever insanlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!