15 günlük bebek kusmuğunda boğuldu

Antalya’da 15 günlük bebek annesinin emzirmesinin ardından, beşiğinde kusmuğunda boğularak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 28.03.2015 14:29 GÜNCELLEME 28.03.2015 16:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Antalya’nın Kepez ilçesi Emek Mahallesi'nde yaşayan Nazım ile Arife Özsöğüt çiftinin 15 gün önce dünyaya gelen üçüncü çocukları Talha, feci şekilde hayatını kaybetti. Anne Arife Özsögüt, bebeğini emzirdikten sonra uyuması için beşiğine yatırdı. Bir süre ev işleriyle ilgilenen anne bebeğinin sesinin çıkmaması üzerine beşiği kontrol etti. 15 günlük bebeğinin yüzünün morardığını ve hareketsiz bir şekilde yattığını gören anne durumu eşine ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Eve gelen sağlık ekipleri bebeğin, emzirildikten sonra yatırıldığı için yemek borusundaki kusmuğunun nefes borusunu tıkadığından hayatını kaybettiğini tespit etti. Otopsi yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılan bebeğin ön otopsisi tamamlandı.

Ön otopsisi tamamlanan bebeğin cansız bedenini baba Nazım Özsöğüt teslim aldı. Bez parçasına sarılmış bebeğinin cansız bedenini kucağına alan baba Nazım, toprağa vermek üzere Uncalı Mezarlığı’na götürdü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • nev 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeni annenin çok yardıma ihtiyacı oluyor.kadıncaz o haliyle iş yapıyor.inanın bebek yaşına girinceye kadar annenin boynunda bsğlı oluyor.insanlardan rica ediyorum.bebeği kuçuk anneleri biraz duşunun.zırt bırt evine gitmeyin.bebeğe ayıracağı vakti dizin luzumsuz laflarınıza ayırmak zorunda bırakmayın..birde eşler annelerine karılarını ezdirtmesin.turkiyedeki boşanmaların çoğu bu sebeple oluyor
    Cevapla
  • Gürsoy 9 yıl önce Şikayet Et
    Bebeği beşikte biraz yan yatırmak gerekir. Yastıkla desteklenmeli. Sırt üstü yatırmak doğru değildir.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi evlat ile imtihan etmesin, Allah sabır versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi