ODTÜ'deki vandalizme sert çıkış

Bilkent Medeniyet Topluluğu tarafından, ODTÜ'de bazı öğrencilerin darbedilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

ODTÜ'deki vandalizme sert çıkış
ODTÜ'deki vandalizme sert çıkış
GİRİŞ 28.03.2015 15:25 GÜNCELLEME 28.03.2015 15:25

Bilkent Medeniyet Topluluğu tarafından, ODTÜ'de bazı öğrencilerin darbedilmesine ilişkin, "Bu memleketin her üniversitesi gibi ODTÜ de memleket evlatlarınındır" açıklamasında bulunuldu.

Topluluk adına yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin varlığı ve varlığının devamının, fesadı ve bozgunculuğu meslek edinen dünya lobilerinin yok olması anlamına geldiği belirtildi.

"Son 200 yıl attığımız her adım, varlığımızı kaybetmemek gerginliğiyle yüklüdür. Bu gerginlik, bu toprakların her arşınını bize memleket kılmıştır ki bize verilmiş memleket evladı payesi, ümit ve korkunun hediyesidir" ifadelerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"ODTÜ'de mescit ehli kardeşlerimiz, son zamanlarda sistematik olarak terör örgütlerince fiziksel şiddet ve benzeri yöntemlerle sindirilmeye çalışılmakta, bu saldırılar neticesinde 'özgürlük' , 'barış', 'demokrasi' sloganları duyulmaktadır. Bu memleketin her üniversitesi gibi ODTÜ de memleket evlatlarınındır, geri kalanlar ise ODTÜ'de bulunmakta ancak özgürdürler."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler