Denizli'de sağanak yağmur sel baskınlara yol açtı

Denizli'de etkili olan sağanak yağış özellikle Acıpayam İlçesi'ndeki Dalaman Çayı'nın geçtiği bölgelerde büyük hasara yol açtı.

Denizli'de sağanak yağmur sel baskınlara yol açtı
Denizli'de sağanak yağmur sel baskınlara yol açtı
GİRİŞ 29.03.2015 01:24 GÜNCELLEME 29.03.2015 01:24

Çayın taşması nedeniyle tarım arazileri gölete dönerken, Gökçük Mahallesi'nde de 7 ev ve bir camiyi sel suları bastı. Bölgede 7 mahalleye ulaşımı sağlayan karayolunda köprüler ve yollar çöktü. Evlerinde mahsur kalanlar belediye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Acıpayam İlçesi'ndeki Dalaman Çayı yoğun yağmur yağışı nedeniyle taştı. Taşkın nedeniyle çay boyunca ve çevresindeki tarım arazileri su altında kalarak gölete döndü. Gölcük Mahallesi'nde 7 ev ve bir cami su altında kaldı. Gölcük Mahallesi'nden diğer 7 mahalleye ulaşımı sağlayan karayolunda iki ayrı köprü ve karayolunun bazı bölümlerinde şiddetli akıntı nedeniyle hasar meydana geldi.

Evlerinde mahsur kalanlar, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı. Evleri su altında kalan vatandaşlar, akrabalarının yanlarına yerleşti. Vatandaşlar, yetkililerden yardım isterken, sel suyunun bir anda geldiğini, canlarını zor kurtardıklarını söylediler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi