Bafra Gençlik Merkezi bahçesi öğrenciler tarafından ağaçlandırıldı

Bafra 29 Ekim İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileri Orman Haftası nedeniyle Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi bahçesine fidan dikti.

Bafra Gençlik Merkezi bahçesi öğrenciler tarafından ağaçlandırıldı
Bafra Gençlik Merkezi bahçesi öğrenciler tarafından ağaçlandırıldı
GİRİŞ 29.03.2015 10:37 GÜNCELLEME 29.03.2015 10:37

Etkinliğe Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, 29 Ekim ilkokulu Müdürü Mehmet Dursun, Müdür Yardımcısı Hasan Uçar, Sınıf Öğretmeni Makbule Şahin, öğrenciler ve veliler katıldı.

Her bir öğrencinin adı soyadı, sınıfı ve okulunun künye olarak yer aldığı 30 adet fidanı Gençlik merkezinin bahçesinde dikilerek toprakla buluşturuldu.

29 Ekim İlkokulu müdürü Mehmet Dursun yaptığı açıklamada, “Bafra 29 Ekim İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileri ve öğretmenimiz Makbule Şahin ile birlikte, Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik merkezimizin bahçesine 30 adet çam fidanını dikerek toprakla buluşturduk. Bu güzel etkinliğimizi havaların güzel gitmesinden dolayı, hafta sonuna denk getirdik. Yaprakları bir yıldan uzun ömürlü olduğu için yaz ve kış yapraklı ve yeşil göründüğünden dolayı çam ağacı tercih ettik. Bu şekilde ülkemizin her zaman bahar mevsimi gibi canlı ve aydınlık olmasını istiyoruz. Yaptığımız bu çalışmanın toplumun tüm kesimleri tarafından devam ettirilmesini arzu ediyor Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftasını kutluyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından çocuklar çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…