CHP'de ön seçim

Bursa'da CHP'li üyeler milletvekilli adaylarını belirlemek amacıyla, bugün sandık başına gidiyor.

CHP'de ön seçim
CHP'de ön seçim
GİRİŞ 29.03.2015 11:09 GÜNCELLEME 29.03.2015 11:09

Bursa'nın merkezi başta olmak üzere 17 ilçesinde sandıklar kuruldu.

Osmangazi ilçesindeki Atatürk Anadolu Lisesi'nde kurulan sadıklarda oy kullanan CHP'li üyeler milletvekilli adaylarını belirlemek amacıyla, sabahın erken saatlerinde okulun bahçesine toplandı.

Aday adayları da da burada kurdukları standlarda gelenleri karşılayarak onlara broşürler vererek çeşitli hediye ve ikramlarda bulundular.

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Recep Çohan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün Türkiye'de 45 bölgede partililerin sandık başına gittiğini söyledi.

Bursa merkez ve 17 ilçesinde sandıkların kurulduğunu ve partili üyelerin yoğun ilgi gösterdiği ön seçimin iyi geçtiğini belirten Çohan şöyle konuştu:

"Genel Başkanımız söz konusu bölgelerde ön seçim kararı aldı. Bugün burada demokrasinin güzelliğini görüyorsunuz. Şölen havasında geçiyor. Aday adaylarımız çok centilmence yarışıyorlar. Her şeyden önce ülkemize milletimize hayırlı olsun. Bursa'da 72 milletvekili aday adayımız var. Bunların hepsi birbirinden değerli. Kim çıkarsa çıksın diğer adaylar da onların arkasında olacak. Buna gönülden inanıyoruz. İnşallah biz 7 Haziran'da da iktidar olacağız. 17 ilçemizde sandıklar kuruldu. En büyük ilçemiz olan Osmangazi'de de 23 sandık kuruldu. Yüzde 60 -70 katılım sağlanacaktır. Demokrasi adına bir güzellik yaşıyoruz. Umarım bundan sonra da tüm partiler de aynı güzelliği yaşatırlar. Yaklaşık 295 kişiye bir sandık açıldı. Bazı ilçelerde 250 kişiye bir sandık kuruldu. Bizim de 28 bin 200 üyemiz var. Katılımdan memnunuz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi