Akıllı telefon kazandı, lastik tamir kiti gönderdiler

Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde bir kişiye, televizyon kanalında katıldığı yarışmada kazandığı akıllı telefon yerine, lastik tamir kiti gönderildi.

Akıllı telefon kazandı, lastik tamir kiti gönderdiler
Akıllı telefon kazandı, lastik tamir kiti gönderdiler
GİRİŞ 29.03.2015 13:26 GÜNCELLEME 29.03.2015 13:26

Çayıralan ilçesinde yaşayan Halil Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özel bir televizyon kanalında düzenlenen yarışmaya telefonla katılarak, sordukları soruya doğru yanıt verdiğini söyledi.

Kendisine yarışmada soruya doğru yanıt verdiği için 'bin 500 lira değerinde akıllı cep telefonu kazandığını' söylediklerini anlatan Doğan şöyle devam etti:

"Soruya doğru cevap verince karşı taraftaki yetkili bana bin 500 değerinde bir cep telefonu kazandığımı, paketi ise sadece kargo ücreti olan 59 lira ödeyerek teslim alabileceğimi söyledi. Ben de bir kaç gün sonra beni aramaları üzerine PTT'ye gittim. Görevli 'paketi kabul edip etmediğimi' sordu. İçinde telefon olduğunu düşündüğüm için hiç tereddüt etmeden paketi teslim aldım. Hemen cep telefonuma paketin teslim edildiğine dair bir kısa mesaj geldi. Ancak paketi eve gidip açınca bir de baktım cep telefonu yerine lastik tamiri için yapıştırıcı çıktı. Neye uğradığımı şaşırdım."

Fatura üzerinde yazılı telefon numarasını aradığını ancak açılmadığını anlatan Doğan, "Bu olayla birlikte hiçbir ürünün bedava olmayacağını anladım. Konuyu mahkemeye taşıyacağım. Tüketici Haklarına başvurarak mağduriyetimin giderilmesini isteyeceğim" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak