Doç. Dr. Ak'a, Hindistan'dan ödül

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Başkanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ak, Hindistan'da "Uluslararası En İyi Araştırma" ödülünü aldı.

Doç. Dr. Ak'a, Hindistan'dan ödül
Doç. Dr. Ak'a, Hindistan'dan ödül
GİRİŞ 29.03.2015 14:15 GÜNCELLEME 29.03.2015 14:15

Doç. Dr. Ak, Hindistan'ın en önemli üniversitelerinden Patel Group of Institutions'ın (Devi Ahilya Universitesi) Indore eyaletinde gerçekleştirdiği "Invitation for International Conference of Patel Group of Institutions (ITESM-2015)" başlıklı uluslararası konferansa katıldı.

Ak, Türkiye'yi temsilen katılan uluslararası vergilendirme alanındaki "Evaluation of the Effects of Globalization on the Taxes for Income from International Financial Investment in Turkey in Terms of the OECD Model (Taxation on Dividends)" konulu çalışmasıyla 123 çalışma arasında "Uluslararası En İyi Araştırma" ödülüne layık görüldü.

Ak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güzel dostluklar ve bağlantılar kurduğu bilim insanları, devlet yetkilileri ve öğrenciler başta olmak üzere Hindistan'ın farklı kesimlerden yoğun ilgi gördüğünü belirterek, Hindistan'da Türkiye'yi temsil etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Doç. Dr. Ak, daha önce de misafir öğretim üyesi olarak görevli olduğu The University of Kansas'ta, merkezi California'da bulunan PHI Beta Delta Honor Society tarafından "Uluslararası Bilim Adamı Onur Madalyası"na layık görülmüştü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!