Kırklareli'nden kısa kısa

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'ndaki tribünler boyanıyor.

Kırklareli'nden kısa kısa
Kırklareli'nden kısa kısa
GİRİŞ 29.03.2015 15:18 GÜNCELLEME 29.03.2015 15:18

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 Kasım Stadı'ndaki açık tribünlerin boyandığını söyledi.

Bakım ve onarım çalışması boyunca stadın kapalı olduğunu belirten Polat, çalışmaları en kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Polat, çalışmaların ardından stadın sportif faaliyetlere yeniden açılacağını kaydetti.

Tiyatro festivali başladı

Lüleburgaz Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen tiyatro festivali başladı.

Belediye Başkanı Emin Halebak, Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde düzenlenen festivalde yaptığı konuşmada, festivali Lüleburgaz Kent Konseyi işbirliğinde yürüttüklerini söyledi.

Festival boyunca 15 tiyatro oyununun sahneleneceğini belirten Halebak, "Tiyatroya daha fazla önem vermemiz gerekiyor. Tiyatro trajediyle başladı, komediyle devam etti. Ne zaman ki dram geldi. Gülelim mi, ağlayalım mı onu karıştırdık. Tek istediğimiz bir şey var. Çocuklar, gençler, anneler, babalar mutlu olsun. Dünyanın her yerinde insanlar birbirini boğazlarken, savaşlar varken, kadına işkenceler varken bu sahneler her şeyden daha değerli oluyor" diye konuştu.

Halebak, çeşitli etkinlikler ile mutlu bir kenti oluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

Engelliler derneğinden "dolandırıcılık" uyarı

Lüleburgaz Engelliler Derneği Başkanı Ömer Dağ, dolandırıcılık uyarısında bulundu.

Dağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerini 'Lüleburgaz Engelliler Derneği üyesi' olarak tanıtarak engelliler yararına dergi satışının yapıldığını söyledi.

Elde edilen gelirin ilçedeki engellilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı söylemi ile dergi satan kişilere itibar edilmemesi gerektiğini ifade eden Dağ, vatandaşların dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor