Çözüm süreci

Genç MÜSİAD Genel Başkanı Fettahoğlu:

Çözüm süreci
Çözüm süreci
GİRİŞ 29.03.2015 16:26 GÜNCELLEME 29.03.2015 16:26

Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu, "Çözüm süreci devam eden bir süreçtir bundan sonrası da desteklenmesi gerekir" dedi.

Fettahoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan Genç MÜSİAD Diyarbakır Şubesi Olağan Genel Kurulunda, sadece ticaret hacmini geliştirmek ve para kazanmak derdinde olmadıklarını söyledi.

Türkiye'nin en önemli sorununun çözüm süreciyle halledileceğini belirten Fettahoğlu, şöyle konuştu:

"Genç MÜSİAD olarak değil kafamızı, bedenimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu büyük sorunun insanlar arasındaki iletişimsizlikten kaynaklandığını düşünüyoruz. Bu konuyla ilgili olarak elimizden gelen her türlü çalışmayı da yapacağız. Çözüm süreci devam eden bir süreçtir bundan sonrasında da desteklenmesi gerekir. Biz bu ülkenin vicdanı ve yarını olduğu bilinciyle hareket eden gençler topluluğuyuz."

Türkiye'de istihdam sorununu çözmek için projeler hazırladıklarını kaydeden Fettahoğlu, "Bunlardan birisi üniversiteli gençlere fakülteye başladıkları ilk günden son güne kadar staj vererek, ticaret hayata hazırlayacağız. Ayrıca lise öğrencilerini iş hayatına, ticarete ve Genç MÜSİAD ruhuyla erken yaşta tanışması adına faaliyetlerimiz olacak" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı