Gaziantep'ten kısa kısa

Araban Belediye Başkanı Özdemir, Hisar Mahallesi'nde vatandaşların taleplerini dinledi

Gaziantep'ten kısa kısa
Gaziantep'ten kısa kısa
GİRİŞ 29.03.2015 16:41 GÜNCELLEME 29.03.2015 16:41

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinliyor.

Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney'in de katıldığı ziyaretlere Hisar Mahallesi'nden başladı.

Vatandaşlarla kahvehanede bir araya gelerek çay içip sohbet eden Özdemir, daha sonra mahalleyi gezerek vatandaşların taleplerini yerinde görüp inceleme yaptı.

Özdemir, yaptığı konuşmada havaların düzelmesiyle saha çalışmalarına başlayacaklarını belirleterek Hisar Mahallesi'ne bir sosyal tesis yapacaklarını ayrıca bozuk yolların da düzeltileceğini bildirdi.

Araban'ın 4. parkının yapımı devam ediyor

Araban Belediyesi'nin, İller Bankası'nın 500 bin lira hibe desteğiyle yapımına başladığı ilçedeki 4. parkın çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Turgut Özal Mahallesi'ndeki belediyeye ait 7 bin metrekarelik alana yapılan parkta incelemelerde bulundu.

Göreve geldiğinde ilçede tek bir parkın bile bulunmadığını ifade eden Özdemir, bugün ilçenin dördüncü parkının inşaatını tamamlamak üzere olduklarını belirterek "İlçemizi değiştirmek, geliştirmek ve yaşanılabilinir modern bir ilçe konumuna getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Parkımızın içerisinde engelli oyun grubu, çocuk oyun grubu, çocuk jimnastik grubu, yetişkinler için jimnastik grubu ile yürüyüş parkuru olacak" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak