CHP'de ön seçim

CHP Nevşehir 1. sıra milletvekili adayı 1129 oy alan Bülent Zeki Tekiner oldu

CHP'de ön seçim
CHP'de ön seçim
GİRİŞ 29.03.2015 20:13 GÜNCELLEME 29.03.2015 20:13

CHP'nin hakim denetiminde milletvekili adaylarını belirlemek amacıyla ön seçim kararı aldığı Nevşehir'de, 1. sıra milletvekili adayı 1129 oy alan Bülent Zeki Tekiner oldu.

Yüksek Seçim Kurulu gözetiminde 7 aday adayının yarıştığı ön seçim sürecinde 1129 oy alan Bülent Zeki Tekiner birinci sırada yer alırken, 978 oy alan Cuma Yorgancı ikinci ve 700 oy alan Mehmet Değirmenci 3. sıraya yerleşti.

Seçimde, Fahri Ertik 699, Seyhan Duru 488, Serkan Sağlamer 312 ve Hakim Demirci de 300 oy aldı.

CHP İl Başkanlığında, ilçelerdeki sandıklardan çıkan sonuçları alan CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, Nevşehir milletvekili aday adaylarını belirlediklerini söyledi.

Nevşehir ve Türkiye genelinde demokrasi şöleni yaşandığını belirten Gülmez, "Bu seçimler Cumhuriyet Halk Partisi'nin partililerine vermiş olduğu bir değerdir. Biz bu bakımdan genel merkezimizi kutluyoruz. Bugün 41 ilde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla bir demokrasi örneği verdik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Nevşehir'de de geniş bir katılım olmuştur. Bundan sonraki çalışmalarımız adayımızla birlikte olacaktır. Her zaman adayımızın yanında olacağız. Sizlerin de desteklerinizi bekliyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk