Asker cinnet getirdi! 1 şehit, 1 yaralı

İzmir Çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı Hizmet Bölüğü’nde görev yapan bir asker tartıştığı 2 askeri silahla vurdu.

Asker cinnet getirdi! 1 şehit, 1 yaralı
Asker cinnet getirdi! 1 şehit, 1 yaralı
GİRİŞ 30.03.2015 10:09 GÜNCELLEME 30.03.2015 10:41
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İzmir Çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda, cinnet getiren er A.K., daha önceden tartıştığı arkadaşları H.E. ve M.E.’yi sayım sırasında tabancayla vurup ağır yaraladı. Yaralı askerlerden H.E. doktorların çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Cinnet geçiren asker, arkadaşları tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.

Olay, dün gece yarısı, Çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı Hizmet Bölüğü’nde meydana geldi. Gündüz saatlerinde, iki asker arasında küfürleşmeden dolayı kavga çıktı. Gece yarısı da askeri sayım sırasında, tartışan askerlerden A.K. cinnet geçirdi. İddiaya göre, sayımı yapan uzman çavuşun belindeki tabancasını alan er A.K., tartıştığı arkadaşları H.E. ve M.E.’yi ateş ederek yaraladı.

Ağır yaralanan askerler, askeri hastaneye sevkedildi. Ancak doktorların çabalarına rağmen yaralı askerlerden H.E. yaşamını yitirdi.

Üs komutanlığında, alarma neden olay sonrasında cinnet geçiren A.K., arkadaşları tarafından tabancası alınıp etkisiz hale getirildi. Askerin, gözaltında olduğu açıklandı.

YORUMLAR 21
  • Abdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Nedeni: Aileler ana kuzusu, her istediği yapılan, şımarık, saygısız, milli manevi değerleri bilmeyen çocuklar yetiştiriyor. Anneler çocukların çantası sırtlarında 4. 5. 6. hatta 7ve 8. sınıf çocuklarına bile böyle davranıyorlar. Bu çocuklar sıkıştıklarında her türlü aşırılığı yapıyor. Artık bizde de anasını babasını kesenler, öldürenler de çoğaldı ve bu kötü gidiş devam ediyor.
    Cevapla
  • AhmeT 8 yıl önce Şikayet Et
    Komutanlar Askerler'i çok eziyor.Asker bulanıma giriyor.Genel Kurmay başkanımızın bu konuya el atmasını beklıyoruz.Çok acil olarak, saygılarımla
    Cevapla
  • Yaşar PELVAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Askeri boş bırakırsan önüne geçemezsin iyice zıvanadan çıkar mantığı var doğru da
    Cevapla
  • sendemi 8 yıl önce Şikayet Et
    eğer biraz psikololik sorununuz varsa biraz sinirli şiddete meyilli ve yahut sivil hayatta hiç bir sıkıntı çekmemiş zora gelmemiş biriyseniz askerde cinnet getirme ihtimaliniz yüzde yüz vatani görevini yapmaktan başka suçu olmayan gençlere orada it muamelesi yapan rütbeli fırlamaların yüzünden komutan dediğin adamda zerre kadar komutanlık sıfatı yoksa rütbeli personel olacak adamın önce şahsiyetine kişiliğine bakılarak rütbe verilse daha iyi olur yoksa gelecekte bu askerlik işi iyice sıkıntı olacak çok kan dökülecek kafayı sıyırmış bi er'i general bile tutamaz sonuçta hepsinin en fazla iki mermilik canı var....
    Cevapla
  • aytekin 8 yıl önce Şikayet Et
    Asker olmak kolay değil, hele birde sorunlu komutanlar varsa Allah yardım etsin, askerlik yaptığım dönemde öyle sıkıntılı insanlar vardı ki savaş çıksa düşmanı bırakıp birbirini vururdu, yazık olmuş.
    Cevapla
  • hakikat 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen doğru söylemişssin savaş çıksa birbirni vuracak o kadar asker ve komutan dolu zaten komutan asker ilişkisini hiç saymıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası