Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı

Merhum Yazıcıoğlu'nun babaocağı Şarkışla'da anma programı düzenlendi

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yılı
GİRİŞ 30.03.2015 12:18 GÜNCELLEME 30.03.2015 12:18

Kahramanmaraş'ta 6 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi, Sivas'ın Şarkışla ilçesinde anıldı.

BBP Şarkışla İlçe Başkanlığı ve Alperen Ocakları Şarkışla Şube Başkanlığınca düzenlenen anma programı, Şarkışla Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

BBP İl Başkanı Uğur Bulut ve Şarkışla İlçe Başkanı Halil Kavlak'ın selamlama konuşmalarının ardından programda, Yazıcıoğlu'nun hayatını anlatan slayt gösterisi sunuldu.

İlahilerin okunduğu programda, eski milletvekili Orhan Kavuncu ile Abdulmetin Balkanlıoğlu, merhum Yazıcıoğlu'nun hayatını anlattı.

Programa, merhum Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ve ablası Maviş Ocak, merhum Erhan Üstündağ'ın eşi Meryem Üstündağ ile Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, Avrupa Türk Birliği Genel Başkanı Erol Yazıcıoğlu, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı