CHP'de ön seçimlerin ardından

CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı, CHP'nin demokrasinin, hukukun, çağdaşlığın Türkiye’nin teminatı olduğunu, bunu da yapılan ön seçimlerle kanıtladığını bildirdi.

CHP'de ön seçimlerin ardından
CHP'de ön seçimlerin ardından
GİRİŞ 30.03.2015 13:11 GÜNCELLEME 30.03.2015 13:11

Kitapçı, yaptığı yazılı açıklamada, CHP'de dün ön seçim heyecanının yaşandığını anımsattı.

CHP Genel Merkezi'nce alınan kararın demokrasinin yeniden kazandırılmasını sağladığını vurgulayan Kitapçı, "Pazar (dün) günü Giresun’da ve Türkiye’nin bir çok bölgesinde demokrasi ateşi yandı. Üyelerimiz aday sıralaması yaptı. Partimizin adayları üyelerimizin hür iradesi ile sıralandı. Genel Merkezimiz aldığı ön seçim kararı ile demokrasiyi yeniden kazandırmıştır. Genel Başkanımız başta olmak üzere ön seçim kararı alan partimizin kurullarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Giresun'da da yapılan ön seçimde 11 aday adayının yarıştığını, seçimin, diğer partilere örnek olacak olgunluk, birikim ve centilmenlik içinde geçtiğini belirterek şunları aktardı:

"Öncelikle aday adayı olma fedakarlığını gösteren 11 arkadaşımıza sonsuz teşekkür ediyorum. CHP’nin temelini oluşturan, her türlü zorluğa göğüs gererek bayrağımızı dalgalandıran değerli üyelerimize, sandığa giderek yüksek katılım sağlayıp tercihlerini yaptıkları için teşekkür ediyorum. Genel başkanımız da ön seçime girerek, halktan yetki almıştır. Demokrasiye öncülük etmiştir. CHP demokrasinin, hukukun, çağdaşlığın Türkiye’nin teminatıdır. Giresun’da ve Türkiye'de CHP iktidarı yakındır"

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi